Ztracený Ollie: Nový sladký seriál na styl Toy Story slibuje, že probudí vaše dětské já

Foto: Netflix

Nový seriál Ztracený Ollie (Lost Ollie) je adaptací dětské knihy Williama Joyce z roku 2016, Ollie’s Odyssey, a bude sledovat příběh plyšového králíka se svěšenýma ušima, který se vydává na výpravu za svým milovaným nejlepším přítelem Billym, kterému se ztratil.

Seriál režíroval oscarový režisér Peter Ramsey (Spider-Man: Paralelní světy) a napsal držitel ceny Emmy Shannon Tindle. Produkce Ztraceného Ollieho začala ve Vancouveru v únoru 2021 a skončila o měsíc později.

Trailer poskytuje první pohled na eskapády plyšového králíka ve stylu Toy Story. Chlapec jménem Billy v něm naváže oddané přátelství s plyšovou hračkou a předá jí magnetické hvězdičky s příslibem: „Dokud budou tyto hvězdy u sebe, nikdy se nerozdělíme.“

Poté, co však ve škole Ollieho ukradne školní tyran, jeho dobrodružství začíná probuzením v sekáči. Ollie se spřátelí s kolegou Zozem a růžovým drsným medvědem jménem Rosy. Společně se postaví proti nejrůznějším nástrahám vnějšího světa a zoufale se snaží najít Billyho.

Foto: Netflix

Shannon Tindle uznává podobnost mezi Ztraceným Olliem a Toy Story a slibuje, že nový seriál diváky překvapí. Také poznamenal, že poskytne spoustu zábavného dobrodružství.

Čtyřdílná seriál na Netflix dorazí 24. srpna.

Zdroje: Screenrant, trailer, SlashFilm

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.