Méně epizod, více Marigolda: Netflix se rozhodl předělat nového Zaklínače

Foto: Netflix / Jay Maidment

Minulý rok se začal natáčet spin-off Zaklínače z podtitulem Pokrevní pouto (The Witcher: Blood Origin), v jehož hlavní roli se objeví známá čínská herečka a mistryně bojových umění Michelle Yeoh. Netflix se ho však nakonec rozhodl předělat.

Děj Pokrevního pouta se má odehrávat 1200 let před příběhem Geralta z Rivie. Oficiální synopse uvádí, že bude vyprávět příběh ztracený v čase o původu úplně prvního zaklínače a událostech, které vedly ke klíčovému „spojení sfér“, kdy se světy monster, lidí a elfů spojily do jednoho.

Foto: Netflix / Susie Allnutt

Seriál měl mít šest epizod, ale nyní Netflix rozhodl, že se zkrátí pouze na čtyři. Údajně proto, že některé části seriálu byly považovány za slabé. Netflix chce také seriál uvést více do souladu s mateřským Zaklínačem.

V dubnu se herci vrátili k dotáčkám, ale součástí bylo také přetáčení některých scén. Tvůrci do něj více zapojily oblíbenou postavu Marigolda, kterého si zahrál Joey Batey.

Ten se měl původně v seriálu objevit tak jako tak a sloužit jako vypravěč. Jeho role se však možná ještě o něco rozšíří. Na kolik přesně, to ale stále zůstává záhadou. Bez ohledu na to, jaké další záběry budou přidány, stále se hlavní příběh Pokrevní pouto odehrává 1200 let nazpátek od původního Zaklínače.

K Pokrevnímu poutu byl v prosinci vydán trailer, který představuje elfku s mečem Scian (Michelle Yeoh), která se vydává na sebevražednou misi, na níž se snaží získat zpět posvátný meč odcizený jejímu lidu. Nikdo se nedokáže vyrovnat jejímu mistrovství v zacházení s touto zbraní, ani jejímu smutku a ztrátě.

A kdy spin-off Zaklínače uvidíme na Netflixu? Podle našich odhadů to nebude dříve než v prosinci.

Zdroje: Winter Is Coming, Redanian Intelligence

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.