Seznamte se s novou rodinou Addamsových od Tima Burtona. První upoutávka je tady

Foto: Netflix

Na podzim se mohou těšit zejména příznivci Tima Burtona, který si pro ně připravil mysteriózní komedii Wednesday Addamsová (Wednesday). Nyní se můžete podívat na první ukázku osmidílného seriálu, v němž si zahrají například Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones nebo Luis Guzmán.

Ačkoli je dcera Morticie a Gomeze Addamsových známá především svou misantropií, první upoutávka na nadcházející komedii Netflixu s názvem Wednesday Addamsová od režiséra Tima Burtona je připomínkou toho, že mrzutá teenagerka byla vždy společenským motýlem. I když lidé, které Wednesday Addamsová svou přítomností poctí, z toho nemusí mít zrovna velkou radost, neznamená to, že se v dobré víře nesnaží.

První upoutávka, kterou Netflix vydal, představuje svůj pohled na Wednesday (Jenna Ortega) právě ve chvíli, kdy byla vyloučena z další ze svých „normálních“ škol za terorizování spolužáků. Zatímco její rodiče – matka (Catherine Zeta-Jones) i otec (Luis Guzman) vědí, že je prostě jen sama sebou a chrání svého bratra Pugsleyho (Isaac Ordonez), také chápou, že jejich dcera potřebuje solidní vzdělání, které dokáže uspokojit její jedinečné cítění.

Z traileru je jasné, že Nevermore Academy, kuriózní škola řízená Larissou Weems (Gwendoline Christie), se pro Wednesday hodí mnohem lépe. Nabízí například hodiny zaměřené na smrtící souboje a stvoření z jiného světa.

Horší ale je, zda bude zbytek studentů Nevermore Academy připraven na šílenství, které jeho nejnovější studentka do školy vnese.

Wednesday Addamsová na Netflix zamíří už letos na podzim.

Zdroje: Trailer, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.