11 filmů a seriálů, které můžete v srpnu sledovat na Netflixu. Radovat se budou i fanoušci Třech Tygrů

Tři tygři ve filmu: Jackpot / Foto: Jan Lipovský

Nový měsíc už je v plném proudu, a tak se pojďme podívat, co si pro nás během něj Netflix připravil. Nebude samozřejmě chybět spousta skvělých filmů a seriálů. Těšit se můžete i na pokračování několika oblíbených titulů.

Netflix začal v červnu pro Českou republiku vydávat sestřihy těch největších filmových a seriálových pecek, na které se jeho předplatitelé mohou následující týdny těšit. V následujícím videu se můžete podívat na ukázky toho, co si pro nás Netflix připravil na srpen.

Už začátkem tohoto měsíce na Netflixu přistál očekávaný fantasy seriál Sandman. Fanoušci animovaných kousků si jistě přijdou na své u filmu Vzestup želv ninja, který je na Netflixu dostupný od 5. srpna.

Od 8. srpna se fanoušci české produkce pobaví u filmu Tři tygři ve filmu: Jackpot, který na Netflix dorazil po dvou měsících od premiéry v kinech a na ČSFD si vysloužil 66% hodnocení.

Fanoušci reality show Manželství po indicku se mohou těšit na 2. řadu. Dohazovačka Sima Taparia pomůže dalším klientům z USA a Indie domluvit sňatky a ukáže pohled do zákulisí tradičních zvyklostí v moderní době. Už 10. srpna.

Na ten samý den se jistě těší i fanoušci seriálu Zámek a klíč, které čeká poslední řada tohoto oblíbeného fantasy thrilleru o kouzelných klíčích. O dva dny později pak mladší diváky jistě nadchne indická středoškolačka Devi, která se snad konečně vymotá ze sítě milostných pletenců, v Tenkrát poprvé.

Foto: Netflix

V pátek 12. srpna se v akční komedii Denní směna představí Jamie Foxx coby zabiják upírů, který maká pod křídly Mezinárodní unie lovců upírů. Vydává se však za čističe bazénů.

O pár dní později se na Netflixu objeví romantický snímek z roku 2013 Lásky čas v hlavní roli s Domhnallem Gleesonem a Rachel McAdams. Další romantika přijde hned vzápětí, 17. srpna, v podobě novinky Z každého konce.  

Pokud máte rádi snímky o modré krvi, možná váz zaujme film Royalteen. Mladá holka to nečekaně začne táhnout s korunním princem, a přitom se snaží utajit svoji skandální minulost a velké tajemství. Jak to všechno dopadne? Na to se podívejte od 17. srpna.

Ve středu 24. srpna pak na Netflix dorazí také seriál Makléři z Orange County, kteří nám ukážou ty nejluxusnější vily, o kterých se mnohým běžným smrtelníkům může jen zdát.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.