Seriál, který nabízí divoký a zábavný průzkum ženského orgasmu

Foto: Netflix

Dnes je Mezinárodní den ženského orgasmu – je tedy ten správný čas pro to, připomenout si zábavný polský seriál Sexify, který se na Netflixu objevil minulý rok v dubnu. Klade si za cíl posílit sexuální postavení žen a jeho hlavním tématem je právě ženský orgasmus. Od svého vydání se stal oblíbeným po celém světě.

Sex je skvělý marketing a rozhodně přitáhne diváky. Na to vsadil i polský seriál Sexify, který je tak trochu obdobou oblíbené Sexuální výchovy. Vypráví o ambiciózním úsilí studentky technické univerzity, která se snaží vyvinout aplikaci nejen pro svůj diplomový projekt, ale také pro důležitou technologickou soutěž.

Poté, co jí profesor sdělí, že její vyladěná aplikace pro optimalizaci spánku není dostatečně „sexy“, Natalia přistoupí k myšlence navrhnout aplikaci nazvanou Sexify, která má ženám pomoci k dosažení orgasmu.

Foto: Netflix

Protože ví, že to nezvládne sama, požádá o pomoc dvě další studentky Moniku a Paulinu. Společně se rozhodnou provést výzkum, díky kterému se více dozvědí o ženském orgasmu a pokusí se vyvinout aplikaci, která ženám pomůže mít lepší sex. Samy se mezitím dozvídají více o svých sexuálních identitách a o svých tělech.

Na pozadí se celý seriál plný zábavných momentů snaží divákům ukázat, že ženský orgasmus je víc, než si mysleli. A že je k němu rozhodně potřeba více podnětů než jen vzrušení v oblasti pohlavních orgánů. Erotogenními zónami totiž nejsou jen vnější body na těle včetně krku, ramen, tváře nebo třeba zad, ale také ty vnitřní jako jsou mozek nebo srdce.

Zdroje: Netflix, autorka článku

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.