Na Netflix míří nový seriál z právnického prostředí. Hlavní hrdinka svede souboj se zákonem i s láskou

foto: Netflix

Dobré právnické drama? Netflix v srpnu přijde s novinkou Kariéra na spadnutí (Partner Track), která vypadá velmi slibně. Desetidílný seriál na motivy knihy The Partner Track od Helen Wan už má i svůj trailer.

Netflix nedávno slavil velký úspěch s hitem Advokát (The Lincoln Lawyer), který se soustředil na právníka bojujícího za spravedlnost, kterému osud neustále pod nohy házel klacky.

Nový seriál z právnického prostředí Kariéra na spadnutí je spíše drama-komedií. Příběh se odehrává na pozadí New York City plném mrakodrapů v prestižní, ale zastaralé právnické firmě Parsons Valentine.

Desetidílný seriál založený na románu Helen Wan bude mít premiéru 26. srpna. V hlavní roli se objeví Arden Cho jako idealistická korejsko-americká právnička Ingrid Yun. Při šplhání po kariérním žebříčku se rychle ukáže, co v člověku opravdu je. A Ingrid má právě tuhle disciplínu v malíčku.

Je důležitější postoupit v kariéře na další úroveň nebo se řídit svým vnitřním morálním kompasem? Ingrid je nucena učinit mnoho rozhodnutí a nebude to mít vůbec lehké. Cesta je plná zapeklitých výzev.

Zdroje: Netflix, Forbes

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.