10 filmů a seriálů, které jsou nově na Netflixu s českým dabingem

Foto: Nick Wall / Netflix

Nové filmy, seriály i dokumenty Netflix přidává každý den. Ne vždy jsou však s českým dabingem. Pro ty, kteří nemají rádi titulky a bez dabingu se neobejdou, máme dobrou zprávu. Netflix stále rozšiřuje dostupnost dabingu u starších i novějších kousků. Tady je 10 novinek, které ho mají.

The Gray Man

Akční thriller nabídne smrtící souboj mezi dvěma zabijáky. Bývalého agenta CIA Courta Gentryho (Ryana Goslinga), nyní nájemného zabijáka, který pracuje pro náročnou klientelu, pronásleduje po celém světě současný agent CIA Lloyd Hansen (Chris Evans). Film se natáčel z velké části také v České republice.

Virgin River

Diváci se ihned zamilovali do příběhu zdravotní sestry a porodní asistentky Mel Monroe (Alexandra Breckenridge), která se do malého městečka v severní Kalifornii přestěhovala, aby unikla své srdcervoucí minulosti. Setkává se s nevrlým místním lékařem, svým novým šéfem Docem Mullinsem (Tim Matheson), starostkou Hope (Annette O’Toole), která se vměšuje do osobních záležitostí všech kolem sebe, a bývalým vojákem a šarmantním majitelem místního baru Jackem (Martin Henderson) a rychle zjišťuje, že život v malém městě není to, co očekávala. Na Netflixu je nově už 4. řada.

Jmenuji se Georgina

Slavného Cristiana Ronalda zná celý svět. Není však na čase poznat i jeho partnerku a matku jeho dětí, Georginu Rodríguez? Influencerka, podnikatelka, modelka a matka. Žena, která má srdce na dlani, touží po velké rodině a netají se tím, že čerpá sílu u Boha. Jaká vlastně je? Na to vám odpoví reality show nazvaná Jmenuji se Georgina (Soy Georgina/I Am Georgina).

Jak se mění vědomí

Dokumentární minisérie Jak se mění vědomí se ve čtyřech padesátiminutových epizodách zabývá drogami a jejich vlivem na lidskou mysl. Jsou to LSD, psilocybin, extáze a meskalin. Pollan, který nás bude dokumentárním seriálem provázet, překvapivě tvrdí, že psilocybin a LSD nejsou drogy, z nichž by lidé mohli zešílet, a označuje tento názor za největší mýtus. Naopak tvrdí, že se jedná spíše drogy, které mohou člověku pomoci stát se příčetnějším, například odstraněním strachu ze smrti.

D.B. Cooper: Kde je mu konec?

Netflix v novém dokumentu D.B. Cooper: Where Are You?! (D.B. Cooper: D.B. Cooper: Kde je mu konec?) řeší zmizení záhadného únosce letadla Boeing 727. Zní to tak trochu jako Mission: Impossible? Jde ale o příběh podle skutečné události a jeden z mála do dnes neobjasněných únosů letadel.

Vrah mé dcery

Vrah mé dcery je dojemný dokument vyprávějící skutečný příběh o otci, kterému náhle zemřela dcera. Ačkoliv se všem zdálo, že šlo o přirozenou smrt, on se odmítl smířit s tím, že zemřela za normálních okolností. A nakonec se mu podařilo dojít spravedlnosti.

Resident Evil: Lék

Resident Evil, odehrávající se jak v současné době, v New Raccoon City v Jižní Africe, tak v roce 2036 v celosvětovém měřítku, se soustředí na Jade Wesker (Ella Balinska), která bojuje o přežití ve světě zaplaveném zombíky. Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation.

Kung Fu Panda: Dračí rytíř

Dvě tajemné lasičky mají políčeno na sbírku čtyř mocných zbraní, a Po tak musí opustit rodnou hroudu a vydat se do světa. Napravit, co se pokazilo, a dosáhnout spravedlnosti mu pomůže rozvážný anglický rytíř jménem Toulavá čepel. Nemají spolu sice nic moc společného, ale i tak se pustí do velkolepého dobrodružství a zkusí najít kouzelné zbraně jako první, aby zachránili svět před zničením.

Pýcha a přemlouvání

Na tehdejší dobu už poněkud odkvetlá Anne (Dakota Johnson) lituje, že na příkaz své rodiny zrušila zasnoubení s nemajetným námořním důstojníkem Frederickem Wentworthem (Cosmo Jarvis). Po více než sedmi letech od rozchodu se bývalí milenci znovu setkávají. Wentworth, nyní bohatý kapitán, se vrací a nachází Anne jako neprovdanou, sedmadvacetiletou starou pannu. Samozřejmě nastane poprask. Konají se plesy, výlety na moře a pomalu tu vzniká milostný trojúhelník, v němž figuruje také ďábelsky okouzlující William Elliot (Henry Golding).

Ahoj, sbohem a všechno mezi tím

Poté, co se Clare (Talia Ryder) a Aidan (Jordan Fisher) dohodli, že se ještě před nástupem na vysokou školou rozejdou, stráví svůj poslední večer jako pár na posledním epickém rande. Zatímco se vracejí po stopách svého vztahu, od prvního pozdravu a polibku až po první hádku, blíží se k bodu zlomu a hledají odpověď na klíčovou otázku. Mají spolu zůstat, nebo se navždy rozloučit? Jak se asi rozhodnou? Co když zahodí to nejlepší, co je kdy potkalo?



Zdroje: Seriály a filmy, autorka článku, Netflixer.cz

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.