Jihokorejský seriál Café Minamdang slibuje spoustu komických situací. Na své si přijdou hlavně fanoušci mysteriózních krimi komedií

Eva Lenská
Foto: KBS

Na Netflix míří nový jihokorejský seriál, který je složený z několika žánrů. Na své si přijdou zejména milovníci mysteriózních krimi komedií a fanoušci herce Seo In Guka. Seriál Café Minamdang nám ukáže, jak se z policejního profilovače stane výmluvný šaman.

Seriál Café Minamdang vznikl na motivy stejnojmenného populárního internetového románu. Jeho režie se chopil režisér Go Jae Hyun, který během tiskové konference řekl: „Bylo natočeno mnoho komediálních seriálů, ale ještě tu nebyl žádný o kriminálním profilovači, který se stal šamanem. Náš seriál nemá pevně stanovený žánr. Při natáčení jsem se snažil, aby se v jedné scéně prostřídaly komedie, thriller i emotivní složka.“

Foto: Netflix

Jak už bylo naznačeno, hlavní hrdina seriálu Nam Han Jun (Seo In Guk) kdysi býval šikovným kriminálním profilovačem. Jenže když už má poctivého života dost, zřídí si malou věštírnu Minamdang a začne se vydávat za věštce.

Jelikož vyniká charismatickým vzhledem, mocnou aurou a darem řeči, o zákazníky, které vlastně okrádá o peníze, nemá nouzi. Čas od času jim dokonce pomůže vyřešit i nějaký ten problém. V tom mu pomáhají soukromý detektiv Su Cheol (Kwak Si Yang) a jeho mladší sestra Hye Jun (Kang Mina), která je skvělou hackerkou. Jednoho dne však narazí na vyšetřovatelku Han Jae Hui (Oh Yeon Seo), která na rozdíl od něj usiluje o spravedlnost a odmítá jít cestou podvodu.

Foto: Netflix

Seo In Guk se kvůli roli falešného šamana musel naučit mluvit hladce, podbízivě a působit přímo uhrančivě. Oh Yeon Seo pravidelně navštěvovala akční školu a Kwak Si Yang si schválně nechal udělat zábavný retro účes.

Seriál má 18 epizod a na Netflixu ho budete moci sledovat od 1. srpna.

Zdroj: Daum, Asianstyle, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.