Podle tvůrců Stranger Things bude mít 5. řada asi 8 konců. Jamie Campbell Bower prozradil, co zamýšlí Vecna

Foto: Netflix

Čtvrtá řada Stranger Things se odvysílala teprve nedávno a my už se nemůžeme dočkat páté a zároveň poslední. Jak dobrodružství našich oblíbených postav z Hawkinsu bude pokračovat a jak vše nakonec dopadne?

V podcastu Happy Sad Confused tvůrci Stranger Things bratři Dufferovi prozradili, že poslední řada seriálu bude mít kratší epizody než čtvrtá. Finále ale bude opět dlouhé a velkolepé. „Bude mít alespoň dvě hodiny,“ nechali se slyšet.

Matt Duffer dále vysvětlil, že události 4. série znamenají zlom pro poslední sérii. Existuje mnoho narativních vláken, která potřebují řešení. Slibuje, že poslední série od začátku nabere na obrátkách. „Postavy už budou v akci. Už na začátku budou mít cíl,“ říká.

Ke konci rozhovoru dvojice zavtipkovala, že by finále poslední řady mohlo jít ve stopách třetího a posledního filmu Pán prstenů: Návrat krále, který má tři hodiny a 21 minut. „Jsem si jistý, že to bude mnohem delší,“ dodal Matt. „Bude to Návrat krále s asi osmi konci.“

Foto: Netflix

Bratři Dufferovi nakonec potvrdili, že se 5. řada bude odehrávat výhradně v Hawkinsu. „Chceme se vrátit ke spoustě věcí, které jsme začali v první sérii,“ řekl Matt. „K mnoha původním skupinám a dvojicím, které jsme měli v první sérii – uzavření kruhu je totiž moc fajn.“

Na konci 4. série Stranger Things je Vecna poražen, ale není zabit. Hlavní hrdinové na konci posledního dílu sledují, jak se svět kolem nich začíná rozkládat. I když byl třeba pro zatím Vecna ​​poražen, ještě neodešel. Jamie Campbell Bower, který Vecnu hraje, pro web ComingSoon poznamenal, že je po poslední porážce rozzlobenější než kdy předtím. Je naštvaný. Jestli jste si mysleli, že předtím nebyl naštvaný, teď je rozhodně naštvaný. Jo, chce se mstít,“ říká.

Foto: Netflix

I když přesně zatím nevíme, co se stane v nadcházející páté sérii, víme, že bude obsahovat určitý časový skok a velkolepé finále.

Zdá se, že nás čeká opravdu epické závěrečné dobrodružství. A teď, nechť započnou fanouškovské teorie o všech možných koncích!

Zdroje: Podcast Happy Sad Confused, ComingSoon

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.