Sny o druhé svatbě: Přišla o všechno, tak se chce pomstít. Pomůže jí v tom dohazovací agentura pro pracháče

Eva Lenská
Foto: Studio DAUN/Netflix

Na Netflixu bude mít premiéru další jihokorejský seriál zaměřený na pomstu. Hrdinka, kterou ztvární Kim Hee Sun, známá ze seriálu Zítra je taky den, ke svému ďábelskému plánu zneužije exkluzivní seznamku.

Jak se dostat do nejvyšších vrstev společnosti? Možná vám poradí nový jihokorejský seriál Sny o druhé svatbě (Remarriage & Desires), který režíroval režisér Kim Jung Min.

Seo Hye Seung (Kim Hee Sung), je obyčejná žena a matka. Ta však jednoho dne přijde o všechno kvůli náhlé smrti svého manžela, který měl mimomanželský poměr a požádal ji o rozvod. Snaží se se svou dcerou znovu vybudovat nový život, ale když se dozví, že se Jin Yoo Hee (Jung Eugene), která dohnala jejího manžela k smrti a zničila život jí i její dceři, zaregistrovala do seznamky Rex, aby se dostala mezi boháče, začne usilovat o pomstu.

Zmíněná dohazovací společnost Rex pomáhá ženám ulovit staré mládence z nejvyšších vrstev, aby se zařadily mezi smetánku. Seo Hye Seung její služby využije také. Zhrzené ženě však nejde o svatbu, ale o to, aby dostala na kolena svou sokyni.

Seriál přináší zajímavý pohled na společnost posedlou penězi a na praktiky seznamovací agentury pro zámožnou klientelu. Pod leskem a pozlátkem jednotlivých postav se skrývají nejrůznější touhy a ambice. Hlavní slovo má však pomsta, a ta chutná sladce!

Seriál má 8 epizod a na Netflixu bude mít premiéru 15. července.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.