Fanoušci Stranger Things jsou zdrceni: Dalšími oběťmi Vecny by mohly být podle zákulisních záběrů dvě hlavní postavy

Foto: Netflix

Čtvrtý díl Stranger Things byl zatím opravdu dobrý a fanoušci se už nyní nemohou dočkat jeho druhé části, která na streamovací platformu dorazí 1. července. Nyní všichni napjatě čekají, co se stane dál.

Ve čtvrté sérii je hlavním monstrem Vecna, který se živí teenagery ze střední školy Hawkins. Když je zabíjí, zvedne je do vzduchu, zatímco se jim v halucinaci klíží oči. Nyní to vypadá, že nový klip a fotografie k pokračovaní čtvrté řady odhalily alespoň dvě jeho další oběti.

Další obětí by mohl být Caleb McLaughlin, který hraje Lucase Sinclaira. Na internetu se totiž objevily klipy z natáčení, na nichž nosí kontaktní čočky. Může to tedy naznačovat, že bude Lucas možná další Vecnovou obětí. Čočky na sobě totiž měli i Max, Nancy a další oběti Vecny.

Obětí Vecny by mohl být podle některých spekulací i Will. Noah Schnapp, který Willa Byerse hraje, už dříve na Instagram stories sdílel snímek, na kterém má na sobě postroj, a přidal popisek: „Zapřažený“. Podle fanoušků by to mohlo znamenat, že ho Vecna ​​v určitém okamžiku zvedne do vzduchu, stejně jako všechny své předchozí oběti.

Bratři Dufferovi také naznačili, že poslední epizody budou opravdu temné. Matt Duffer dle magazínu Hello! řekl: „Jako vždycky tady máme Hawkins, samozřejmě. Ale kromě toho tady máme také Kalifornii a Rusko. V těchto třech hlavních lokacích máme dějovou linii. V každé se odehrává něco jiného a každá má jiný vzhled. Všechny tyto dějové linie, i když jsou rozdílné, se nakonec nevyhnutelně spojí. Je to velmi jedinečná série.“

Zdroje: Hello!, Netflix, Pop Buzz

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.