Upoutávka k poslední řadě fantasy Zámek a klíč odhaluje velkou závěrečnou bitvu

Foto: Netflix

Už je skoro čas znovu zamknout zámky v tajemném Klíčově. Netflix vydal upoutávku k poslední řadě seriálu Zámek a klíč (Locke & Key). Rodina Lockeů zažije ještě tajemnější dobrodružství než kdy dříve.

Seriál, který měl premiéru v roce 2020 a vychází ze stejnojmenné komiksové série, sleduje sourozence Tylera (Connor Jessup), Kinsey (Emilia Jones) a Bodeho (Jackson Robert Scott), kteří se po smrti otce s matkou (Darby Stanchfield) přestěhovali do tajemného domu, kde jejich otec prožil dětství. Netrvá dlouho a narazí na několik záhadných klíčů, které odemykají různé dveře uvnitř jejich panství a odkrývají spousty tajemství.

Více o seriálu jsme psali zde.

Nyní Netflix vydal upoutávku ke třetí a zároveň poslední řadě. Tvůrci před časem ve svém vyjádření na Twitteru napsali, že tři řady jsou k odvyprávění celého příběhu dostačující. „Jako vypravěči jsme vděční, že jsme měli příležitost vyprávět naši verzi neuvěřitelného příběhu Joe Hilla a Gabriela Rodrigueze přesně tak, jak jsme chtěli. Kouzelné klíče si však schováváme pro naši osobní potřebu,“ vysvětlili dále Cuse a Averill v oficiálním prohlášení.

Jak celý příběh kolem záhadných klíčů nakonec skončí, na to se podíváme už 10. srpna na Netflixu.

Zdroje: Tudum, Twitter/ Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.