8 novinek, které můžete v červnu sledovat na Netflixu. O velké hvězdy nebude nouze

Foto: Matt Squire / Netflix

S novým měsícem přichází na Netflix spousta skvělých filmových i seriálových novinek nebo pokračování. Nebude nouze ani o velké hvězdy. Těšit se můžeme na Adama Sandlera, Jennifer Lopez nebo Chrise Hemswortha.

Netflix začal pro Českou republiku vydávat sestřihy těch největších filmových a seriálových pecek, na které se jeho předplatitelé mohou následující týdny těšit. V následujícím videu se tedy můžete podívat na ukázky toho, co si pro nás Netflix připravil na červen. A bude to jízda!

Diváci se mohou těšit na pokračování hned několika seriálových hitů. Mezi nimi budou Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu nebo třetí řada The Umbrella Academy. A pozor, vrací se i Papírový dům, tentokrát ve své zbrusu nové korejské verzi. Trailer vypadá velmi slibně, takže určitě je na co se těšit.

Filmovým nadšencům stremovací gigant nabízí například sportovní film Životní trefa, kde Adama Sandlera po dlouhé době uvidíme ve vážnější roli, nebo akční sci-fi Spiderhead v hlavní roli s Chrisem Hemsworthem.

Na své si přijdou i hudební fanoušci. Netflix totiž přichází s dalším dokumentem věnovaným pěvecké hvězdě, tentokrát Jennifer Lopez. Zejména ženy se mohou těšit pak na druhou řadu seriálu Láska a anarchie. Fandy do upírů zase třeba potěší novinka První krev.

Zdroj: YouTube/Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.