Holky na lovu (odměn): Mladé křesťanky si přivydělávají pátráním po nebezpečných kriminálnících

Eva Pospíchalová
foto: Netflix

Bohaté sestřičky z konzervativního prostředí mají neobvyklou brigádu. Kromě práce ve zmrzlinárně vyhledávají nebezpečné kriminálníky. Jak se jim život převrátil naruby a proč se pobožná dvojčata učí vykopávat dveře a střílet? Dozvíte se v seriálu Holky na lovu (odměn)!

Seriál Holky na lovu (odměn), v originále Teenage Bounty Hunters, sleduje příběh dvou náctiletých studentek elitní křesťanské školy na jihu USA, které mají neobvyklou kariéru – chytají zločince na útěku. 

Šestnáctiletá dvojčata Sterling a Blair se shodou několika nešťastných náhod octnou uprostřed dopravní nehody a do rukou se jim dostane kriminálník, po kterém je vyhlášeno pátrání. Na místo činu se dostaví i „lovec” Bowser, který zločince zatkne a s dvojčaty se rozdělí o zisk. Ten slečny použijí na opravu zničeného auta, které si bez dovolení vypůjčily od otce.

Jak se často stává, když si teenageři čichnou k penězům, napříště je těžké jejich lákadlům odolat, a tak se chytání kriminálníků děvčatům zalíbí. Bowser s děvčaty nakonec spojí síly, i přes skutečnost, že je dělí generační rozdíl, a humor i „starosti” dnešních mladistvých mu jsou velmi vzdálené.

Komediální seriál je plný vtipných scén, klasických středoškolských témat a absurdních situací, do nichž se američtí mladiství často dostávají, ať už jde o randění, vztahy s rodiči, první brigády, mimoškolní aktivity, ale i sex před svatbou nebo šikanu na střední škole.

Tento počin je vhodný pro mladé, ale pobaví i ostatní, a to zejména svým originálním přístupem a utahováním si ze dvou rozmazlených blondýnek i z celé „pánbíčkářské” společnosti na upnutém jihu Spojených států.

Na Netflixu najdeme jednu sérii s deseti epizodami.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.