Návykový a zvrácený seriál se konečně dočká konce: Tragikomedie Smrt nás spojí bude mít 3. řadu

Foto: Netflix

Netflix potvrdil třetí řadu seriálu Smrt nás spojí (Dead to Me), která bude také zároveň poslední. Vyjít by měla na podzim roku 2022. Natáčení bylo oficiálně ukončeno. Pojďme se podívat, co by se mohlo ve třetí sérii dít.

Smrt nás spojí je originální černá komedie Netflixu vytvořená Liz Feldman. Seriál se rychle stal jedním z nejsledovanějších komediálních seriálů na streamovací platformě, když za první řadu nashromáždil celosvětově více než 30 milionů diváků. Předchozí dvě řady také získaly několik nominací na Emmy.

Hlavní postavy v seriálu hrají Christina Applegate a Linda Cardellini, mezi kterými se vytvořila zvláštní chemie. Společně se postaraly o opravdu veselou komedii a zároveň srdceryvné drama.

Seriál vypráví příběh o výbušné vdově Jen Harding pátrající po řidiči, který srazil jejího manžela a ujel z místa nehody. Na podpůrné skupině pro ty, kdo se vyrovnávají se smrtí někoho blízkého, se spřátelí s excentrickou optimistkou Judy Hale. Ta ale něco tak trochu skrývá. Kdykoli si při sledování seriálu začínáte myslet, že situace už nemůže být horší a komplikovanější, se opět něco pokazí.

Pozor, následující řádky obsahují spoilery!

A na co se můžeme těšit ve třetí řadě? Na konci druhé řady jsme viděli, jak Ben, pravděpodobně na cestě k identifikaci těla svého mrtvého bratra Steva, narazil na křižovatce do auta, ve kterém byly Jen a Judy. Bývalý alkoholik pil whisky a projel stopku.

Není jasné, jestli vůbec uvědomil, že v autě, do kterého naboural, byly Jen a Judy, a zda dvojice žen Bena zahlédla, než odjel. Vypadalo to ale, že si on ani dámy posádky druhého auta nevšimli. Je možné, že se Ben brzy uchýlí k dalšímu alkoholu, pokud si bude myslet, že někoho při bouračce zabil. Jen a Judy jsou při vědomí, ale není jasné, jaká zranění mohly utrpět. Pokud se dozví, že řídil Ben, můžeme mezi nimi očekávat nepříjemnou konfrontaci.

Foto: Saeed Adyani / Netflix

Na konci druhé řady jsme také viděli, jak starší syn Jen, Charlie, po prohledání Judyina pokoje najde dopis od jeho matky, když se šla přiznat, že zabila Steva. Pokud si dopis přečetl, dozvěděl se o účasti Judy na smrti svého otce i to, že je jeho matka vražedkyně. S takovými důkazy by byl nevinný, protože je stále podezřelý ze Steveova zmizení.

Charlie byl v předchozích epizodách dost vzpurný, takže by se klidně mohl uchýlit k vydírání Judy a Jen, nebo jim ze života chtít udělá peklo kvůli smrti svého otce.

Foto: Saeed Adyani / Netflix

Jen byla připravena čelit následkům za vraždu Steva a přiznala se detektivce Perezové. Ale poté, co se jim nepodařilo najít tělo, Perezová ji nechala jít. Jenomže Stevovo tělo nakonec vyčmuchal cizí pes na vycházce se svou majitelkou.

Charlie má dopis, Jen se přiznala Perezové, bylo nalezeno tělo Steva – to všechno by mohlo vést k zatčení Jen. Co se ale nakonec stane, to zjistíme až na podzim. A jelikož už jsme byli svědky toho, že se v tomto seriálu může stát doslova cokoliv a vše se můžu převrátit během vteřiny vzhůru nohama, určitě se ještě máme na co těšit.

Zdroj: Autorka článku, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.