Třetí řada jednoho z nejzvrácenějších a nejtemnějších seriálů Netflixu přijde už v květnu

Foto: Netflix

Love, Death & Robots je unikátní projekt od Tima Millera (Deadpool) a Davida Finchera (Alien 3), který je kompilací krátkých na sebe nijak nenavazujících filmů. Po dvou neuvěřitelných řadách je na cestě třetí. Dočkáme se jí už brzy.

Seriál nazvaný jako Love, Death & Robots (Láska, smrt & roboti) je seriál pro dospělé, kde každou epizodu animuje jiný štáb pocházející z různých zemí. Jednotlivé díly trvají od 5 do 20 minut, nijak na sebe nenavazují, jsou rozlišných žánrů a mají svůj vlastní příběh.

Seriál slouží jako re-imaginace kultovního sci-fi sborníku Heavy Metal z roku 1981, který byl proslulý násilím a sexuální tématikou. Především plný násilí je i Love, Death & Robots. A někdy je ho možná až zbytečně příliš. Často poměrně brutální scény rozhodně nejsou pro slabší nátury. Ačkoliv jsou jednotlivé epizody dosti chytlavé, děj má rychlý spád a než se nadějete, je konec, možná budete občas přemýšlet, zda si další díl chcete opravdu pustit.

Experimentální animovaný seriál je jednou z nejunikátnějších show na Netflixu. Spolu s upoutávkou na druhou řadu Netflix oznámil, že probíhají práce na třetí řadě. A té se konečně dočkáme. Na Netflixu se s osmi epizodami objeví 20. května.

O seriálu už jsme dříve psali zde.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.