Nezakazujte hormonálním monstrům souložit nebo nastane peklo na zemi. Lidské zdroje jsou (ne)důstojným nástupcem Big Mouth

Petr Stoško
Foto: Courtesy of Netflix

Seriály, které si neberou servítky, jsou na Netflixu už jako doma a těší se velké popularitě. Po megahitu Big Mouth přichází na Netflix jeho spin-off Lidské zdroje (Human Resources), který sleduje příběhy emočních monster.

Lidské zdroje jsou dlouho očekávaným spin-offem slavného Big Mouth a kromě starých známých postav představuje i několik nových. Koncept vysoce vulgární komedie má mnoho fanoušků po celém světě, což dokazuje i nevídaná oblíbenost slavných značek jako Městečko South Park, BoJack Horseman nebo již několikrát zmíněný Big Mouth.

Oddělení lidských zdrojů nás přivítá do dobře známého prostředí. Najdeme zde lásenky, které mají za úkol vyvolat u lidí lásku, hormonální monstra, která mají na starost sexuální touhy, hanbokněžníky, depresivní koťata nebo logické kameny, které vnucují lidem logické uvažování za všech okolností. Epizodní vyprávění je plné otevřeného sexu a spousty dalších tabuizovaných témat, kterých se seriál rozhodně nebojí a naopak na nich staví celý svůj promyšlený systém vtipů, narážek a posměšků.

Spin-off slavného Big Mouth si chce jít vlastní cestou a dle sledovanosti se to seriálu zatím daří. Lidské zdroje si na nic nehrají a jsou přesně takové jaké je fanoušci očekávali. Sprosté, sexuálně nevázané, odlehčené a hlavně zábavné. Seriál je od 18. března na Netflixu k dispozici v originálním znění s titulky nebo s českým dabingem.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.