Cukráři vytvářejí realistické dorty, které jen těžko rozeznáte od běžných předmětů. Už brzy v nové show

Foto: Netflix

Milovníci kulinářského umění pozor! Na Netflix míří nová show Je to dort? (Is It Cake?), v níž bude cílem vytvořit ty nejrealističtější dorty. Jen těžko je rozpoznáte od obyčejných věcí denní potřeby nebo jiných pokrmů. Že by měl pořad České televize Peče celá země konkurenci?

Na Netflix míří nová soutěžní show, ve které své síly změří šikovní cukráři. Ti budou vytvářet dorty, které na první pohled vypadají jako nepoživatelné předměty či úplně jiné pokrmy. Show moderuje hvězda Saturday Night Live, Mikey Day.

V pořadu Netflixu uvidíme devět nejtalentovanějších pekařů světa. Andrew Fuller, April Julian, Dessiree Salaverria, Hemu Basu, Jonny Manganello, Justin Rasmussen-Ellen, Nina Charles, Sam Cade a Steve Weiss – všichni jsou připraveni hrát a všichni jsou ve svém oboru známí.

„To, co dělám, je ta nejpodivnější věc na světě,“ říká Manganello v upoutávce, která byla vydána v pondělí 7. března. „Jako, jsou lidé, kteří zachraňují životy, já dělám dorty, co vypadají jako jiné věci,“ dodal.

Aby mohli tito cukráři zvítězit, musí být jejich výtvory dostatečně dobré a porota se musí shodnout, že vypadají opravdu realisticky. Hodnocení se ujme několik známých osobností jako Karamo Brown, Loni Love, Michael Yo, Bobby Moynihan, Fortune Feimster, Rebecca Black, King Princess, Arturo Castro, Heidi Gardner nebo Brittany Broski.

První tři nejlepší cukráři budou dále soutěžit o konečnou cenu 50 000 dolarů (1 150 050 Kč).

Na Netflixu bude show dostupná od 18. března 2022.

Zdroje: Netflix, Netflix YouTube, People

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.