Jakoby Dianě z oka vypadla. Elizabeth Debicki si v hraní zesnulé princezny libuje

Foto: Netflix

Na první pohled je těžké uvěřit, že to není princezna Diana, která kráčí po červeném koberci v úchvatných bílých šatech. Elizabeth Debicki si zjevně v hraní zesnulé princezny v nadcházející sérii seriálu Koruna (The Crown) libuje.

Fotografie z natáčení dokazují, že jednatřicetiletá australská herečka vypadá coby lady Diana v dlouhých bílých šatech na ramínka dokonale. Není zatím známo, jaká událost je na snímcích zobrazena, ale šaty připomínají oblečení, které měla Diana na sobě na benefičním koncertu pro bosenské děti v Modeně v Itálii v září 1995. Byly ovšem krátké.

Přečtěte si také: Falešný jelen, letadla i Buckinghamský palác. Podívejte se, co všechno v seriálu Koruna bylo doděláno digitálně

Další snímky z natáčení ukazují Dominica Westa (52) ve slavnostní bílé uniformě námořnictva jako prince Charlese v Hongkongu v roce 1997. Jeho scény se natáčely tento měsíc na poloostrově Greenwich v jihovýchodním Londýně.

V páté řadě Koruny, která se má na Netflixu objevit v listopadu, si dále zahraje také Imelda Staunton (66) coby královna Alžběta II. Dění se bude točit kolem Diany a Charlese a rozpadu jejich manželství.

Zdroje: Daily Mail, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.