Ve 2. řadě seriálu Světlo a stíny uvidíme čtyři nové postavy. Kdo si je zahraje?

Eva Lenská
Foto: Netflix

Také se už nemůžete dočkat 2. řady fantasy seriálu Světlo a stíny (Shadow and Bone), která se právě natáčí? Kromě už známých postav se dočkáte i čtyř nových. V našem článku se dozvíte, co budou zač a kdo si je zahraje.

Fanoušci seriálu Světlo a stíny, jenž byl natočen podle knih spisovatelky Leigh Bardugo, se mohou těšit na 2. řadu a čtyři nové postavy. Pojďme si je představit.

Tamar Kir-Bataar (Anna Leong Brophy)

Anna Leong Brophy je britská herečka a komička, která si zahrála v seriálech Back a Traces. Má čínské, irské a malajské předky. V seriálu Světlo a stíny ztvární Tamar Kir-Bataar, která pochází z dvojčat a je bývalou členkou posádky lodě Volkvolny. Netflix ji popisuje jako divokou osobu, která se bez váhání pouští do boje a vždy u sebe nosí pár seker. Ještě můžeme prozradit, že postava bude mít blízko k LGBTQ.

Tolya Yul-Bataar (Lewis Tan)

Podle jména je jasné, že půjde o dvojče výše uvedené postavy. Tolyu Yul-Bataara si zahraje britský herec Lewis Singwah Tan, známý z filmu Mortal Kombat a seriálu Zabijáci Wu. Jaký je Tolya? V knihách má zlatou barvu očí a je bývalým žoldákem a členem posádky Volkvolny. Kromě toho je velký, svalnatý a schopný bojovat s mnoha zbraněmi.

Foto: Katalin Vermes/Netflix

Nikolai Lantsov / Sturmhond (Patrick Gibson)

Patrick Gibson je irský herec, jenž si zahrál v seriálech Tudorovci a The OA. V 2. řadě Světlo a stíny ztvární Nikolaie Lantsova, který je bývalým králem Ravky a také velitel Volkvolny. Mnoho let strávil v utajení, kde zastával různé funkce a úkoly. Dá se o něm říci, že je nebezpečně pohledný a chytrý. Navíc je milován svou posádkou a spolubojovníky.

Wylan Hendriks (Jack Wolfe)

Jack Wolfe je britský herec, kterého jsme mohli vidět například v populárním seriálu Zaklínač. Diváci ho mohou znát i jako Olivera z Inside No. 9. Nyní ho uvidíme coby Wylana Hendrikse, který je v knižní předloze znám spíše jako Wylan Van Eck. Přidá se k týmu zachraňujícímu Bo Yul-Bayura z Ledového dvora. Je synem obchodníka a vyzná se ve výbušninách.

Katalin Vermes/Netflix

Zdroj: whats-on-netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.