Lily Collins ze seriálu Emily v Paříži se vdala. Měla nádherné svatební šaty

Foto: Carole Bethuel / Netflix

Lily Collins, která hraje hlavní roli v seriálu Emily v Paříži (Emly in Paris) se vdala. V sobotu 4. září si vzala Charlieho McDowella. Nyní na Instagramu ukázala snímky ze svatby.

Lily Collins alias Emily ze seriálu Emily v Paříži na Instagramu zveřejnila několik snímků ze své svatby.  Na tu oblékla nádherné krajkové šaty od Ralpha Laurena. Součástí svatební róby byl i závoj s kapucí.

S manželem Charliem McDowellem se herečka zasnoubila vloni na podzim. „Oženil jsem se s tím nejštědřejším, nejrozvážnějším a nejkrásnějším člověkem, jakého jsem kdy poznal. Miluji tě Lily,“ napsal ke svatební fotografii novomanžel.

Charlie McDowell je synem herečky Mary Steenburgen a herce Malcolma McDowella. Lily Collins dala o svém vztahu veřejnosti vědět v srpnu 2019 společným snímkem z Francie, kde zrovna natáčela seriál Emily v Paříži.

Díky karanténě se pár mohl dokonale poznat, takže jim pandemie vlastně tak trochu hrála do karet. „Osm měsíců, kdy jsme spolu byli v karanténě, mi rozhodně připadalo jako ten nejneuvěřitelnější způsob, jak někoho poznat,“ uvedla herečka pro server Extra.

Zdroje: Instagram Lily Collins, Instagram Charlieho McDowella, Extra, InStyle

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.