Královna stylu Jitka Schneiderová zakončila festival ve Varech jako nádherná řecká bohyně ozdobená šperky za milion

Foto: Tiffany & Co

Herečka Jitka Schneiderová bývá, co se stylu týče, top celebritou. Vždycky se může pyšnit dokonale padnoucími a slušivými outfity. A to se jí podařilo i na slavnostním zakončení karlovarského filmového festivalu.

Dalo by se říct, že herečka Jitka Schneiderová patří mezi nejlépe oblékané české celebrity. Vždycky, když vyrazí na jakoukoliv akci, je krásně oblečená v padnoucím outfitu, má dokonalý make-up i vlasy a co se týče celkového vzhledu, klidně by mohla naši zemi reprezentovat třeba na předávání Oscarů.

A naprosto fantasticky vypadala i v Karlových Varech na zakončení filmového festivalu. Stylista Jan Králíček pro ni vybral bílé šaty od návrháře Zoltána Tótha, ve kterých vypadala jako řecká bohyně. Naprosto perfektní volba pro slavnostní okamžik.

TAKÉ JSME PSALI: NEJHORŠÍ OUTFITY, KTERÉ ZATÍM ČESKÉ CELEBRITY OBLÉKLY VE VARECH: OHYZDNÝ PYTEL, NEVKUSNÝ SVETR I KOLOTOČÁŘSKÁ MÓDA

Šaty Zoltána Tótha, navržené speciálně pro tuto příležitost, byly kombinací moderního designu a klasické elegance. Kromě dokonalého outfitu pak jednapadesátiletá česká herečka vsadila na luxusní šperky Tiffany & Co. z kolekce Elsa Peretti, které vyjdou podle cen uvedených na stránkách značky přibližně na milion korun. Celému outfitu dodaly nádech luxusu a sofistikovanosti.

Pokud patří Jitka Schneiderová mezi vaše oblíbené herečky, na Netflixu ji můžete aktuálně vidět ve filmech Samotáři, Dvojníci, Láska na špičkách nebo Jak se krotí krokodýli.

ČTĚTE TAKÉ: NOVODOBÉ SLAVNOSTI SNĚŽENEK? VYNIKAJÍCÍ AUTENTICITOU A PŘIROZENÝM HUMOREM OHROMIL KARLOVY VARY REŽIJNÍ DEBUT ADAMA MARTINCE

Zdroje: KVIFF, tiskové materiály Tiffany & Co.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.