Barbra Streisand na SAG Awards získala cenu za celoživotní dílo a ukázala, jak je v 81 šik. Aniston to naopak přehnala s estetickými zákroky

Foto: Kevin Mazur/Getty Images pro SAG Awards / Netflix

V sobotu večer se konal 30. ročník předávání cen SAG (Screen Actors Guild Awards). Slavnostní večer poprvé v historii živě vysílal Netflix. Dorazila řada známých osobností včetně legendární herečky a zpěvačky Barbry Streisand, která získala cenu za celoživotní dílo.

V sobotu se konalo udílení cen SAG Awards, kde byly oceněny seriály a filmy, které vyšly v roce 2023, a také herci. Mezi přítomnými byla dokonce jednaosmdesátiletá herečka a zpěvačka Barbra Streisand, která získala cenu SAG za celoživotní dílo. Vtipkovala, že to je ta nejlepší cena, protože předem víte, že ji dostanete. Sošku jí předali Bradley Cooper a Jennifer Aniston. Ta prozradila, že se jednou o půlnoci na Silvestra spolu se Streisand políbily.

Hvězda filmů Funny Girl, Hello, Dolly! nebo Dvě tváře lásky se po příchodu na pódium setkala s bouřlivými ovacemi a následovaly emotivní reakce několika členů publika, včetně Anne Hathaway, Emmy Stone či Joeyho Kinga, kteří nezrývali dojetí.

Barbra se stala 59. držitelkou ceny za celoživotní dílo na SAG Awards a připojila se tak k Robertu De Niro, Debbie Reynolds a naposledy Sally Field. „Už od doby, kdy jsem jako mladá dívka seděla v Loew’s Kings Theatre v Brooklynu, jsem snila o tom, že budu jednou z těch hereček, které jsem viděla na plátně,” pronesla herečka na pódiu.

„Filmy byly portálem do světa, který jsem si dokázala jen představit. I když jsem byla nepravděpodobným kandidátem, nějak se stalo, že se můj sen splnil. Tato cena je pro mě obzvláště významná, protože pochází od mých kolegů herců, které sama moc obdivuji.”

Módní okénko

Hvězda přátel Jennifer Aniston na SAG Awards dorazila v metalických stříbrných šatech Celine na ramínka, které sahaly až na zem. Její postava v nich vypadala fantasticky. Trochu horší to už bylo s mimikou, zdá se totiž, že to Jennifer poslední dobou přehání s estetickými zákroky.

Barbra Streisand na sobě měla taktéž třpytivé šaty, ovšem ve zlaté. Přes ně pak měla delší černé sako s výšivkami na ramenou, ladící s čepicí ve stejném stylu. Na svůj věk byla oceněná herečka velmi vitální, celou dobu vtipkovala a vypadala perfektně.

SAG Awards poprvé živě vysílal Netflix, kde si nyní také můžete pustit záznam.

Zdroj: SAG Awards

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.