Představitelka princezny Diany na premiéru seriálu Koruna dorazila ve vlastní verzi ikonických šatů pomsty

Foto: Netflix

Poslední šestá řada seriálu Koruna (The Crown) je už za dveřmi. Její první části se dočkáme už ve čtvrtek 16. listopadu. Slavnostní premiéru už má však za sebou. Představitelka princezny Diany Elizabeth Debicki na ní dorazila ve vlastní verzi šatů pomsty.

Poslední řada seriálu Koruna, která dorazí na Netflix už 16. listopadu, se věnuje životu a tragické smrti zesnulé princezny Diany. Tu si v posledních dvou řadách zahrála herečka Elizabeth Debicki a vystřídala v roli Emmu Corrin.

V neděli měla první část šesté řady slavnostní premiéru v divadle Regency Village v Los Angeles, na které nechyběli ani herci. Elizabeth Debicki na červeném koberci ohromila v šatech inspirovaných těmi nejpozoruhodnějšími šaty zesnulé princezny všech dob, kterým se říká šaty pomsty. Diana si je oblékla v roce 1994, v den, kdy princ Charles veřejně přiznal nevěru. Šlo o černé poměrně vyzývavé mini s odhalenými rameny.

Australská herečka si na premiéru oblékla černé šaty pod kolena z kolekce Bottega Veneta SS24 s designem přes rameno a srdíčkovým výstřihem. Vzhled zkombinovala s průhlednými černými punčochami a lodičkami Manolo Blahnik, aby vytvořila celkový vzhled, který byl inspirovaný nejkóničtějším vzhledem matky princů Williama a Harryho.

Zdroj: Premiéra seriálu, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.