Hvězda Koruny Emma Corrin posouvá módní hranice. Na festival v Benátkách vyrazila jen v kalhotkách

Emma Corrin v seriálu Koruna, Foto: Netflix/Des Willie

Na filmový festival v Benátkách se sjíždí řada celebrit z celého světa. Mezi hosty, kteří se na 80. ročníku letos objevili, je i herečka Emma Corrin známá ze seriálu Koruna, kde ztvárnila princeznu Dianu, nebo z filmu Milenec lady Chatterleyové.

Herečka Emma Corrin se toho rozhodně nebojí a že se nestydí ukázat ani nahá, ukázala například ve filmu Milenec lady Chatterleyové, který je adaptací skandálního románu D. H. Lawrence a byl ve Velké Británii zakázán až do roku 1960, protože se o něm mluvilo jako o pornografii.

Že na filmový festival v Benátkách sedmadvacetiletá britská herečka dorazila jen v kalhotkách, oproti jejím nahým scénám ve filmu vlastně nic nebylo. K němu si oblékla khaki kardigan z podzimní kolekce Miu Miu, který je součástí kompletu. Pod dvouvrstvými kalhotkami měla ještě průhledné punčochy.

TAKÉ JSME PSALI: Hvězda Koruny Emma Corrin šokovala outfitem na předávání cen Emmy. Vypadala jako z Příběhu služebnice

V tomto outfitu vyrazila v neděli na akci pořádanou italským labelem na oslavu projektu Women’s Tales. Je o pokračující krátkou filmovou antologickou sérii vytvořenou právě módní značkou Miu Miu.

Corrin, která v roce 2021 odhalila svou nebinární genderovou identitu, v posledních letech se značkou rozvinula úzké partnerství. V březnu se na pařížském týdnu módy na přehlídce značky objevila v podobně odhalujícím vzhledu složeném z béžového rolákového svetru a zlatých kalhotkách s flitry. Kreativní ředitelka Miu Miu Miuccia Prada tehdy ke kalhotkové kolekci řekla: „Miluji to! Kdybych byla mladší, chodila bych ven v kalhotkách!“

MOHLO BY VÁ STAKÉ ZAJÍMAT: Vondráčková v „kouzelných šatech“, Gondíková za dámu a Řepka jako lázeňský švihák aneb Celebrity na Couplii party ve Varech

Zdroje: Vogue, Festival v Benátkách

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.