Lindsay Lohan porodila své první dítě. Chlapeček dostal jméno, které ho předurčuje k velké síle

Foto: Scott Everett White/Netflix

Herečka Lindsay Lohan, která v zimě oslavila svůj filmový comeback romantickou komedií Netflixu Vánoce na spadnutí, se oficiálně stala mámou. Server Page Six potvrdil, že s manželem Baderem Shammasem oficiálně přivítali na svět syna.

Lindsay Lohan a její manžel, finančník Bader Shammas, oficiálně přivítali na svět svého prvního potomka. Dostal jméno Luai, což v arabštině znamená štít nebo ochránce.

Přesné datum narození dítěte herecké hvězdy, která se proslavila nejvíce rolemi ve filmech Past na rodiče, Prázdniny nebo Protivný sprostý holky, zatím není známo. Ví se však, že se narodil v Dubaji, kde pár v současnosti žije.

Podle pondělního prohlášení hereččina zástupce to však vypadá, že je na světě už nějaký ten týden. „Rodina je přes měsíc zamilovaná,” ​​sdělil v něm totiž.

Sedmatřicetiletá herečka těhotenství oznámila v březnu, kdy na Instagram napsala: „Jsme požehnáni a nadšeni.“ A připojila obrázek dětského body s nápisem „Již brzy“. Před pěti dny se svým příznivcům pochlubila fotkou s těhotenským bříškem v dětském pokojíčku. „Jsem ráda, že vám mohu ukázat svůj dětský pokoj a kolekci, kterou jsem navrhla s Nesting Baby! Vše je inspirováno pláží a je to tak klidné a hravé. Moc se mi líbilo, že mohu vytvořit svůj vysněný dětský pokoj – vše je ručně vyrobeno a perfektní pro každého malého ve vašem životě.“

Zdroje: Page Six, Instagram/Lindsay Lohan

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.