Ani v 54 se toho nebojí. Jennifer Aniston na premiéře Vraždy v Paříži zazářila v průsvitných mini šatech

Foto: Monica Schipper/Getty Images for Netflix

Na Netflixu je od 31. března k vidění krimi komedie Vražda v Paříži s Jennifer Aniston a Adamem Sandlerem. Ti se před pár dny sešli na slavnostní premiéře filmu, kde herečka zazářila v průsvitných mini šatech, zato její herecký kolega přišel v outfitu jako by šel před barák venčit psa.

Jennifer Aniston a Adam Sandler se vrátili na Netflix s druhým dílem krimi komedie Murder Mystery. Tentokrát nebudou řešit Vraždu na jachtě, ale na stopu dalšímu případu je přivede Vražda v Paříži. Nový film této oblíbené dvojice je od 31. dubna dostupný na Netflixu.

TAKÉ ČTĚTE: 5 nových filmů a seriálů, které si můžete pustit na Netflixu. Od bláznivé komedii po mrazivý akční thriller

Před pár dny se herci a štáb zúčastnili také slavnostní premiéry filmu. Na té zazářila hlavně Jennifer Aniston. A to doslova. Na akci totiž vynesla stříbrné třpytivé mini šaty z nedávné couture kolekce Atelier Versace, které by se dobře hodily do 90. let, stejně jako do roku 2023.

Foto: Monica Schipper/Getty Images for Netflix

Poloprůsvitný outfit zdobený korálky je trochu jiného stylu, než jsme u herečky za všechny ty roky zvyklí, ale velmi jí sluší. K němu obula stříbřené sandály na podpatku Jimmy Choo a navlékla pár prstenů.

Herečka ukazuje, že i v 54 letech může žena vypadat neodolatelně a sexy. A rozhodně se nemusí bát ani průsvitných kousků, když jsou řešeny decentně a neodhalují nic, co by neměly.

TAKÉ JSME PSALI: Catherine Zeta-Jones v oslnivých šatech doprovodila manžela na premiéru Ant-Man a Wasp: Quantumania

S glam šaty Aniston silně kontrastoval vzhled jejího hereckého partnera Adama Sandlera, který na premiéru dorazil v mikině Knicks a pod ní mu vykukovala havajská košile. K tomu měl béžové kalhoty a modré tenisky. „Co to sakra má být?” zeptala se Aniston Sandlera, když ho poprvé viděla na červeném koberci.

Foto: Charley Gallay/Getty Images for Netflix

Zdroje: Autorka článku, WMagazine, Netflix, PopSugar

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.