Nejtrapnější rozhovor v dějinách Oscarů: Diváci se dohadují, jestli byl horší Hugh Grant, nebo Ashley Graham

Božská Florence / Foto: Paramount Pictures / Nick Wall

Po večeru, na kterém se udílely sošky Oscara, se média i někteří diváci začali obouvat do herce Hugh Granta, s kterým dělala rozhovor plus size modelka a moderátorka Ashley Graham. Jeeho odpovědi se jim zdály strohé a povýšené.

Před předáváním Ocsarů dělala Ashley Graham rozhovor s hercem Hugh Grantem pro ABC. Ačkoliv se hodně lidí na internetu obouvá do herecké legendy kvůli jeho strohým odpovědím, někteří se zamysleli i nad tím, na jaké otázky vlastně odpovídal.

První z otázek zněla, jaká je Grantova oblíbená věc na předávání Ocarů. Dvaašedesátiletý herec se chvíli odmlčel a nakonec typicky britských suchým humorem odvětil: „Je to fascinující. Je tady celé lidstvo, je to marnivost.“

Graham zkusila štěstí s další otázkou a zeptala se Granta, jestli ho vzrušuje pomyšlení na vítězství nějakého hereckého kolegy. Na to řekl jednoduše, že nikdo takový není. V další otázce, která nebyla o nic lepší než předchozí, že Asnhley Graham zeptala, co má Grant na sobě. Odpověď opět stručná a jasná: „Jen svůj oblek.” A opravdu, Grant měl na sobě svůj oblek.

Když už ji zřejmě moc dalších „zajímavých“ otázek nenapadalo, zkusila štěstí ještě jednou a dotázala se na cameo Hugh Granta ve filmu Glass Onion: Na nože, ve kterém měl jednu několikasekundovou scénu. Dotaz zněl, jak zábavné bylo točit něco takového. Grant odpověděl: „Sotva jsem se tam mihnul. Jenom asi na tři vteřiny.“ Graham se pak snažila trapnou chvíli zachránit, od tématu nechtěla upustit, a dodala: „Ale i tak to musí být zábava. Bavil jste se?“ Hugh, který už zřejmě opravdu nevěděl, jak má na takovou otázku dopovědět, řekl: „Uhm, skoro.“ Tím rozhovor končí.

Na sociálních sítích se hodně diváků zastává moderátorky a gratulují jí, jak skvěle rozhovor ustála a že stále dokázala být milá i přes to, že byly Grantovy odpovědi „povýšenecké“ a „neomalené“. Někteří dokonce rozhovor z Grantovi strany považují za „nejhorší a nejtrapnější všech dob“.

Jiní si ale myslí, že byl Grant pouze autentický a snažil se být dokonce vtipný. „Na hloupou otázku hloupá odpověď,“ zaznívá na Twitteru. Podle některých neměla Ashley otázky moc promyšlené a předem připravené a hodně vařila z vody. „Opravdu si myslí, že jí bude nadšeně vyprávět o tom, jak úžasné a zábavné bylo natáčení, kde otevře dveře a řekne jednu větu? Hloupý dotaz,“ zaznívá dále. Jiný uživatel sociálních sítí se zase vyjádřil k dotazu ohledně oblečení: „To snad vidí, co má na sobě. Prostě oblek. Něco jiného by bylo, kdyby se zeptala ženy v extravagantní zakázkové róbě.“

Zdroj: Rozhovor Ashley Graham a Hugh Granta, Twitter

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.