5 slavných párů, které se poznaly při natáčení a klape jim to dodnes

Michaela Pašková
Foto: Warner Bros. Pictures

Natáčení filmu nebo pořadu je tak trochu živnou půdou pro romantiku. Ať už jde o nácvik replik nebo hraní scén, celebrity spolu na place tráví spoustu momentů. Navázání hlubšího vztahu je tak někdy otázkou pouhého času. Kterým hvězdám se nakonec podařilo pomyslnou jiskru přetvořit v něco víc?

Goldie Hawn a Kurt Russell

Jeden z nejdéle fungujících hollywoodských párů tvoří Goldie Hawn a Kurt Russell. Ačkoliv se poprvé potkali v roce 1966 při natáčení filmu The One and Only, Genuine, Original Family Band, ve kterém herečka debutovala, pár utvořili až o celých 17 let později. V roce 1983 se jejich cesty znovu zkřížily při natáčení filmu Odpolední směna (Swing Shift). Letos to bude 40 let, co jsou spolu a pořád jsou jako hrdličky.

Ačkoliv ale pár tvoří opravdu úctyhodnou dobu, nejsou manželé. Nikoho tak zřejmě nepřekvapí, že jim je při různých příležitostech neustále kladena otázka, kdy do toho konečně praští. Herecký pár nedávno v rozhovoru s Variety prozradil, že se svých dětí zeptali, jestli jim vadí, že nejsou manželé. Potomci odpověděli, že se o takové věci, stejně jako jejich rodiče, vůbec nezajímají. Oddací list je pro Goldie Hawn a Kurt Russella cár papíru, díky kterému nezískají navíc nic, co už nemají. Společných čtyřicet let je dle nich prostě málo na to, aby nad svatbou uvažovali.

Rita Wilson a Tom Hanks

Další slavný pár, který ustál zkoušku časem, tvoří Rita Wilson a Tom Hanks. Poprvé se setkali v roce 1981 během natáčení sitcomu Bosom Buddies. V té době byl představitel Foresta Gumpa ještě ženatý se svou láskou z vysoké školy. Když se s ní o šest let později rozvedl, dal se dohromady právě s Ritou Wilson a následující rok se také vzali.

V průběhu společných let se pár potýkal s několika zdravotními problémy. V roce 2015 herečka oznámila, že po diagnóze rakoviny prsu podstoupila dvojitou mastektomii a rekonstrukci. Wilson tehdy v různých rozhovorech zmínila, že ji manžel byl po celou dobu oporou a péči o ni zvládl na jedničku. Téměř o pět let později si oba prošli dalším bojem s nemocí, kdy jako první lidé z Hollywoodu onemocněli koronavirem. Přimělo je to prý zamyslet se nad tím, co v životě mají. Skutečnou lásku, děti a život, který společně vybudovali.

Jennifer Lopez a Ben Affleck

Tento herecký pár je tak profláknutý, že si od fanoušků vysloužil přezdívku Bennifer. Jennifer Lopez a Ben Affleck se do sebe zamilovali v roce 2001 při natáčení filmu Láska s rizikem (Gigli). Následující rok herec požádal herečku o ruku, ale bohužel se za pár měsíců rozešli. O téměř dvacet později však svůj vztah obnovili a jak uvádějí, jejich pouto je silnější, než tomu bylo dřív. V červenci 2022 si tak v Las Vegas řekli své ano. Konečně mají pocit, že se usadili tím správným způsobem. Takovým, kterým to jde až když porozumíte radostem a strastem každodenního života.

TAKÉ JSME PSALI: 5 osudových mužů v životě Jennifer Lopez: Od číšníka po starou lásku

Leighton Meester a Adam Brody

Herečka se poprvé setkala s hercem v roce 2011 při natáčení filmu Dcera nejlepšího kamaráda (The Oranges) a i tehdy se o nich říkalo, že si byli na place opravdu blízcí. Jakmile spolu začali o dva roky později chodit, netrvalo dlouho a herec požádal herečku o ruku. Adam Brody už tehdy věděl, že je pro něj Meester ta pravá a učinil správné rozhodnutí. V podstatě rok poté, co utvořili pár, se stali manželé. Vychovávají společně dvě děti.

Blake Lively a Ryan Reynolds

Když se Blake Lively a Ryan Reynolds poprvé setkali v roce 2010 při natáčení filmu Green Lantern, chodili oba s někým jiným. Lively v té době spokojeně chodila s hvězdou oblíbeného seriálu Ty (You) Pennem Badgley, Reynolds byl pro změnu ženatý se Scarlett Johansson.

Po rozchodu se svými předchozími partnery jednou vyrazili na dvojité rande. Láska ale vzplála špatným směrem, a herec tak rande označuje za velmi trapné, a to zejména pro jejich protějšky, protože jiskry lítaly hlavně mezi ním a Blake.

Po tomto zvláštním zážitku ještě vyrazili na několik nezávazných schůzek, než spolu začali randit. Jednou, když herečka jela vlakem do Bostonu a Reynolds směřoval stejným směrem, přidal se k ní, aby jí při cestování dělal společnost. Podle jeho slov ji nejdřív prosil, aby se s ním vyspala. O týden později už navrhoval, ať si společně koupí dům. Nyní jsou manželé a vychovávají čtyři děti. Bezesporu jsou jedním z nejzábavnějších párů Hollywoodu, protože jim nedělá problém si ze sebe vystřelit.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 10 klišé, která se neustále objevují v romantických komedií, ale pokaždé nás dostanou


Zdroje: PEOPLE, Etonline, Harper’s Bazaar, BRIDES

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.