Catherine Zeta-Jones je dvojče Zendayy. Její nová fotka šokovala fanoušky

Foto: Netflix

Catherine Zeta-Jones, která si nedávno zahrála Morticii Addams v seriálu Wednesday, zveřejnila snímek, na kterém vypadá jako Zendaya. Mnoho fanoušků bylo v šoku, když fotku z jejího mládí viděli. Opravdu totiž někteří mysleli, že je na ní hvězda Spider-Mana nebo seriálu Euforia.

Hvězda seriálu Wednesday Catherine Zeta-Jones, který hraje Morticii Addams, je ve světe filmu už od svých devíti let. Když jí bylo 21, objevila se v dobovém komediálně-dramatickém televizním seriálu The Darling Buds of May, který jí zcela změnil život.

ČTĚTE TAKÉ: Catherine Zeta-Jones na premiéře Wednesday v šatech za 79 tisíc zastínila i mladší kolegyně

Ve čtvrtek se hollywoodská hvězda ohlédla za svou životní rolí sdílením fotografie, která byla tehdy pořízena na place. „Já 21letá na natáčení The Darling Buds of May v Kentu v Anglii. Ach, ty lenivé mlhavé bláznivé dny nekonečného léta v ‚zahradě Anglie‘,“ popsala snímek, na kterém se upřeně dívá do objektivu, zatímco sedí na trávě v khaki kardiganu, bílé košili a béžových šortkách.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT: Jenna Ortega alias Wednesday shodila černou. Na na červeném koberci Zlatých glóbů oblékla šaty bohyně

Fanoušci si nemohli pomoci a začali snímek komentovat se slovy, že byla Catherine Zeta-Jones ve 21 letech dvojčetem hollywoodské hvězdy Zendayy. „Vážně jsem si nejdřív myslel, že to byla Zendaya!“ píše jeden uživatel Instagramu a další se diví: „Proč Catherine Zeta-Jones vypadá jako Zendaya?!“ A nebyli jediní. Mnoho dalších si totiž opravdu při prvním pohledu na fotografii myslelo, že se dívají na Zendayu.

Zdroj: Instagram/Catherine Zeta-Jones

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.