Jenna Ortega alias Wednesday shodila černou. Na červeném koberci Zlatých glóbů oblékla šaty bohyně

Foto: Netflix

Hvězda Netflixu Jenna Ortega, která se v poslední době proslavila v roli Wednesday Addams, na chvíli ustoupila od gotické módy ve stylu své seriálové postavy a na Zlatých Glóbech zazářila v nádherných krémových šatech Gucci.

Herečka Jenna Ortega se poslední dobou často stylizovala do gothic stylu, který je blízký její seriálové postavě Wednesday, i na veřejnosti. Nyní však na červeném koberci na předávání Zlatých glóbů udělala změnu. Oblékla éterickou róbu Gucci ve velbloudí hnědé, v které vypadala jako bohyně.

Splývavé šaty s vlečkou měly dlouhé rukávy sahající až na zem a průstřihy na břiše, které odhalovaly kousky kůže. Na krk Jenna navrstvila stříbrné náhrdelníky Tiffany & Co., ke kterým doplnila i náramek, náušnice a prsteny.

Letošní Zlaté glóby jsou pro herečku obzvlášť speciální, protože je to poprvé, co v nich byla také nominována. Nominaci si vysloužila v kategorii Nejlepší seriálová herečka v hlavní roli právě za roli Wednesday. Samotný seriál byl nominován v kategorii Nejlepší seriál.

Zdroj: People

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.