Catherine Zeta-Jones dráždí fanoušky ve svůdném poloprůhledném oblečku jako Morticia Addams

Foto: Netflix

Minulý týden fanoušci seriálu Wednesday mohli zajásat! Netflix rozhodl, že bude mít úspěšný seriál druhou řadu. Herečka Catherine Zeta-Jones zjevně oslavila toto oznámení módní ódou na svou slavnou postavu Morticii Addams. 

O víkendu se herečka Catherine Zeta-Jones na svém Instagramu ukázala jako gotická bohyně. U snímku v poloprůhledném černém overalu s hlubokým výstřihem popřála svým fanouškům šťastnou sobotu. Outfit zkombinovala ještě se zlatými kruhovými náušnicemi.

ČTĚTE TAKÉ: Catherine Zeta-Jones na premiéře Wednesday v šatech za 79 tisíc zastínila i mladší kolegyně

„Právě jsem se probudila a uvědomila jsem si, že je víkend. Jdu zpátky do postele,“ popsala u okouzlujícího snímku. Overal, který má na fotce je tedy zřejmě jejím outfitem na spaní. Věříme, že její manžel Michael Douglas z toho musí být nadšený.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT: Jenna Ortega alias Wednesday shodila černou. Na na červeném koberci Zlatých glóbů oblékla šaty bohyně

Jen o den dříve Zeta-Jones prozradila, že se seriál Wednesday vrací s druhou řadu a zveřejnila videoklip z první série. „Tak tady to máte!!!! Nejlepší zpráva! Myslím ta nejlepší zpráva z nejlepších. WEDNESDAY!!!!!! P.S. Wednesday se skoro usmála… tak to je dobré,“ napsala k tomu.

TAKÉ JSME PSALI: Jenna Ortega alias Wednesday radikálně změnila účes a provokuje svými gotickými outfity

Zdroj: Instagram/Catherine Zeta-Jones

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.