5 zajímavostí o Lauren Lyle alias Marsali Fraser z Cizinky: Každý rok dostává stejný bizarní dárek a málem jela na olympiádu

Eva Lenská
Foto: Starz/Sony Pictures Home Entertainment

Dne 12. července slaví 29. narozeniny skotská herečka Lauren Lyle, která se proslavila rolí Marsali MacKimmie Fraser v populárním seriálu Cizinka. Zahrála si však i v seriálu Vigil nebo ve filmu Tell It to the Bees. Pojďme si o ní říct pár zajímavostí.

Nadaná gymnastka

Kromě herectví miluje i sport. V minulosti byla gymnastkou a deset let závodila za Skotsko a Velkou Británii. Dokonce uvažovala i o olympiádě.

Malinový baret

Věřte tomu nebo ne, ale každé Vánoce ji pronásleduje malinový kožený baret. Tuto pokrývku hlavy jí koupil otec a bez ohledu na to, kolikrát ji schválně ztratila, se každý Štědrý den objeví zabalená mezi dárky a čeká na ni.

Miluje pizzu

Člověk by řekl, že dá přednost skotské kuchyni, ale Lauren miluje pizzu. Nejraději má klasickou Margheritu. Jejím největším zlozvykem je, že ji žvýká příliš hlasitě.

Film, který ji rozplakal

Nejvíc ji rozplakal snímek Osmá třída (Eighth Grade) z roku 2018. Prozradila, že naprosto přesně vykreslil, jaké to je být dívkou v pubertě a jaké těžkosti to přináší.

Herečka nebo rozhlasová dýdžejka?

Přiznala, že kdyby nebyla herečkou, stala by se pravděpodobně rozhlasovou dýdžejkou. V roce 2020 si to vyzkoušela na vlastní kůži, když moderovala podcast She’s a Rec’.

Foto: Starz/Sony Pictures Home Entertainment

Zdroj: Survived the shows

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.