Jennifer Lopez ohromila v odvážných šatech bez spodního prádla na premiéře svého dokumentu

Foto: Netflix

Jennifer Lopez se na filmovém festivalu Tribeca zúčastnila premiéry svého dokumentu Poločas (Halftime), který bude od 14. června dostupný na Netflixu i v České republice. K této příležitosti oblékla odvážné černé šaty.

V černých sametových šatech až na zem od Toma Forda vyrazila Jennifer Lopez na premiéru svého dokumentu Poločas, který bude co nevidět dostupný na Netflixu. Svůj outfit doplnila párem stříbrných visacích náušnic a černým psaníčkem.

Na herečku a zpěvačku v jednom jistě bylo těžké neupírat zrak. Elegantní róba, kterou měla na sobě, byla zároveň i velmi odvážná. Na stranách byly totiž průhledné pruhy, stejně tak na hrudi. Bylo tedy patrné, že pod tohle se neschovalo žádné spodní prádlo. Dvaapadesátiletá hvězda vypadala sexy a vyzařovalo z ní sebevědomí.

Čtěte také: TOP 5 filmový a seriálových songů, které by z Upside Down zachránily každého filmového geeka

O Poločase

Diváci Netflixu se budou moci v dokumentu Halftime podívat například do zákulisí ikonického vystoupení na Super Bowlu 2020 se Shakirou. Ale kromě sexy ikony uvidí i život ženy po padesátce. Uvidí i tu Jennifer Lopez, kterou v nablýskaných rozhovorech normálně neuvidí. V jednom ze záběrů v traileru můžeme také vidět, jak Jennifer Lopez pláče poté, co zjistila, že nebude nominována na Oscara za film Zlatokopky (Hustlers).

Více jsme psali zde.

Foto. Netflix

Zdroje: Daily Mail, People

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.