Hvězdy Bridgertonových, Hry na oliheň i Emily v Paříži svými outfity oslnily na Met Gala

Foto: Lian Daniel / Carole Bethuel / Noh Juhan / Netflix

Každý rok se hvězdná smetánka sejde na jedné z největších módních akcí – Met Gala. Hvězdy předvádějí ty nejrůznější módní kreace. Někdo se drží více při zemi, jiní se nebojí experimentovat a odhalovat. Letos byla hojná i účast hvězd Netflixu. Kdo z nich vynesl na Met Gala 2022 nejlepší outfit?

Hvězda druhé řady Bridgertonových Simone Ashley na Met Gala vyrazila v šatech od Jeremyho Scotta. Ty se skládaly z bronzového živůtku a dlouhé černé sukně. „Pravý diamant sezóny,” říká o herečce dle Vogue návrhář, který byl nadšený, že pro ni může navrhnout šaty k této příležitosti. Oblíbil si ji už v seriálu Netflixu jako Kate Sharmu.

Herečka Dakota Johnson, která si na Netflixu zahrála například v dramatu Temná dcera a uvidíme ji také v chystané adaptaci známého románu Anna Elliotová (Persuasion) od Jane Austen, na Met Gala vyrazila v zakázkovém průsvitném overalu s řetízkovým zdobením od Gucciho. Na následujícím snímku zapózovala s Alessandrem Michelem a Jaredem Leto.

Hvězda Princezny z cukrárny nebo filmu Tick, tick… BOOM! Vanessa Hudgens kromě toho, že byla odvážná, byla i velice oslnivá. Na Met Gala vynesla černé průhledné šaty Moschino navržené Jeremym Scottem. Model se vyznačoval výšivkou na živůtku, nabíranými rukávy a výstřihem těsně u krku. Dlouhá vlečka vše jen krásně doplnila. Met Gala se Vanessa Hudgens zúčastnila podruhé, poprvé to bylo v roce 2015.

Na Met Gala dorazila i hvězda Emily v Paříži Ashley Park, která hraje Mindy Chen. Na akci vyrazila v souboru od Prabala Gurunga, který se skládal z růžového korzetu, vlečky a černobílé sukně z pštrosího peří. Outfit doplnila zelenými páskovými botami na podpatku.

Další asijskou hvězdou, která se na Met Gala v New Yorku objevila, byla Michelle Yeoh. Na tu se diváci Netflixu mohou těšit ve spin-offu Zaklínač: Pokrevní pouto, kde ztvární hlavní roli. Populární devětapadesátiletá herečka a jedna z prvních Bond Girls oblékla elegantní zelené šaty s efektní vlečkou od Prabala Gurunga a nepřehlédnutelný diamantový náhrdelník.

Na červeném koberci Met Gala nechyběla ani hvězda Hry na oliheň – korejská herečka a modelka HoYeon Jung. Ta zvolila o dost střídmější model než všichni ostatní. Na sobě měla semišové šaty bez ramínek s kapsami zdobenými kůží od značky Louis Vuitton, kožené boty po kolena a výrazné visací stříbrné náušnice.

Na Met Gala vyrazila i jedna z tvůrkyň seriálu Tenkrát poprvé, která si zahrála například i v seriálu Kancl, Mindy Kaling. Na módní akci oblékla levandulové šaty s hlubokým výstřihem a rozparkem po stehna od Prabala Gurunga. Nechyběla ani dramatická vlečka připevněná k ramenům. Róbu doladila hedvábnými lodičkami a blyštivými diamantovými kousky.

Pánské zastoupení reprezentoval například Regé-Jean Page známý především ze seriálu Bridgertonovi. Do Metropolitního muzea umění dorazil v sametovém obleku Armani, o kterém říkal, že je velmi pohodlný. Na herce se brzy můžeme těšit i v dalším projektu od Netflixu – tentokrát půjde o akční film The Gray Man, který se natáčel i v Praze.

Na Met Gala se objevila také jeho herecká kolegyně ze seriálu Phoebe Dynevor. Ta na prestižní módní akci vyrazila poprvé. Oblékla si průsvitné černé šaty s vysokým rozparkem od Louis Vuitton.

Bridgertonovi měli na Met Gala letos opravdu hojné zastoupení. Svou premiéru si odbyla také Nicola Coughlan. Oblékla si na míru ušitý černo-růžový komplet vytvořený britským návrhářem Richardem Quinnem. „Nemůžu uvěřit, že opravdu půjdu,“ řekla předtím herečka vzrušeně magazínu Vogue.

Zdroje: Vogue, People, Yahoo News, Elle, GMA Newy Online

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.