Jennifer Aniston vzdala hold ukrajinským ženám a poslala jim vzkaz

Foto: Scott Yamano / Netflix

Herečka Jennifer Aniston, která aktuálně pro Netflix natáčí druhý díl komedie Vražda na jachtě, vzdala hold ženám z Ukrajiny. Skrze sociální sítě jim poslala vzkaz, kde oceňuje jejich statečnost a odhodlání.

Jennifer Aniston v příspěvku k Mezinárodnímu dni žen vzdala hold ukrajinským ženám. Na svém Instagramu herečka uvedla, že ženy z Ukrajiny byly kvůli eskalující rusko-ukrajinské válce v Mezinárodní den žen v její mysli na prvním místě.

„Myslím na ženy a dívky na Ukrajině a po celém světě, které dnes hrdinně bojují za svou zemi a za svůj lid – jako vojákyně, jako matky, jako organizátorky, jako ošetřovatelky uprchlíků, jako protestující, jako novinářky… Těmto ženám riskujícím své životy na Ukrajině a v sousedních zemích: Jste neuvěřitelné a stojí za vámi celý svět,“ začíná její příspěvek.

Mluvila také o potížích, kterým mohou čelit někteří lidé, kteří chtějí přispět Ukrajincům, ale nevědí, kde hledat. Sdílela řadu organizací poskytujících přímou pomoc ukrajinským vojákům, jako je například organizace Come Back Alive sídlící na Ukrajině. Dále Jennifer vyzdvihla World Central Kitchen, CARE, ukrajinský Červený kříž a Americares.

„Vím, že je těžké zjistit, jaké jsou nejlepší způsoby podpory, a proto zde (a v mých příbězích) přidávám nějaké odkazy a způsoby, jak se k podpoře těchto žen připojit prostřednictvím darů,“ uvádí dále v příspěvku, který obsahuje fotografie dívek a žen všech věkových kategorií v předních liniích a dalších, které například protestovaly proti ruské invazi.

Jennifer Aniston a Adam Sandler aktuálně natáčejí pokračování své úspěšné komedie z roku 2019, Vražda na jachtě. Začátkem února zveřejnila herečka snímek, na kterém stojí spolu se svým hereckým kolegou zády k oceánu. „Zpátky do práce s mým parťákem,“ napsala k fotce.

Zdroj: Instagram Jennifer Aniston

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.