5 nových vánočních filmů, které si můžeme pustit na Netflixu. Poprvé nechybí gay romance

Foto: Bettina Strauss/Netflix

Vánoce jsou za dveřmi a Netflix nezahálel a připravil si pro nás hned několik vánočních novinek. Mezi filmy nechybí tradiční Princezna z cukrárny ani fantasy novinka od tvůrců Vánoční kroniky.

Chlapec, kterému říkají Vánoce

(A Boy Called Christmas)

Film režiséra Gila Kenana vypráví o 11letém chlapci jménem Nikolaus (Henry Lawfull). Ten se vydává na ledový sever, aby našel svého tátu, který se vydal pátrat po bájné elfí vesnici Elfmág. Na dobrodružné výpravě za naplněním svého osudu, kdy potkává spoustu mystických stvoření, se může spolehnout na losa Bleska (Blitzen) a věrného myšího parťáka.

Princezna z cukrárny 3: Hvězdná romance

(The Princess Switch 3: Romancing the Star)

Trilogie Princezna z cukrárny vypráví o Stacy De Novo, cukrářce z Chicaga, a lady Margaret Delacourt, které se rozhodnou vyměnit si role poté, co zjistí, jak moc jsou si podobné. Obě přizpůsobí svůj vzhled a způsoby té druhé, aby oklamaly své okolí. Princezna z cukrárny 3: Hvězdná romance se na Netflixu objevila 18. listopadu.

Milostná past

(Love Hard)

Novinářka z LA jménem Natalie (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem jménem Tag, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Chce ho překvapit na Vánoce. Čeká ji ale někdo úplně jiný – Tagův kamarád z dětství Josh, který měl do teď v lásce stejnou smůlu, jako ona. Přesně tak Netflix popisuje svůj letošní vánoční film Milostná past, v kterém si hlavní role zahráli Nina Dobrev, Darren Barnet a Jimmy O. Yang.

Vánoční hrad

(A Castle for Christmas)

Úspěšná spisovatelka Sophie Brown (Brooke Shields) čelí skandálu, a proto odjede do Skotska, aby tam načerpala inspiraci. Do oka jí tam ale padne starý hrad. Když se rozhodne, že ho koupí, narazí na velkou překážu. Vévoda Myles (Cary Elwes) se totiž zdráhá prodat zámek cizince, tudíž přemýšlí, jak by umanutou dámu odradil. Sophie je však velmi odolná a jeho vtípky a finty na ni neplatí. Odhodlaně s vévodou soupeří a snaží se najít kompromis. Ačkoli se oba hádají, brzy zjistí, že to mezi nimi možná jiskří víc, než vlastně čekali.

Jako kůl v plotě

(Single All the Way)

Peter (Michael Urie) nechce, aby mu doma vyčítali, že je pořád nezadaný. Poprosí proto svého nejlepšího kámoše Nicka (Philemon Chambers), aby s ním jel na Vánoce k rodičům a předstíral, že je jeho přítel. Věci se ale trochu zamotají, když se Peter ocitne uprostřed potenciálního milostného trojúhelníku. Diváky čeká mnoho úsměvných situací.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.