Film od tvůrců Vánoční kroniky: Chlapec, kterému říkají Vánoce vás naladí na sváteční atmosféru

Foto: Netflix

Halloween je za námi a nyní už se chystáme na Vánoce. A pokud ne my, tak Netflix rozhodně ano. Přichází totiž dalším vánočním snímkem. Tentokrát jde o rodinný film Chlapec, kterému říkají Vánoce (A Boy Called Christmas).

V obchodních centrech už jsou Vánoce v plném proudu. A sváteční náladu už projevil i Netflix. Nalaďte se s ním na Vánoce i vy. Ducha Vánoc vám do vašich domovů jistě přinese nový film od Netflixu s názvem Chlapec, kterému říkají Vánoce.

Foto: Netflix

Film režiséra Gila Kenana vypráví o 11letém chlapci jménem Nikolaus (Henry Lawfull). Ten se vydává na ledový sever, aby našel svého tátu, který se vydal pátrat po bájné elfí vesnici Elfmág. Na dobrodružné výpravě za naplněním svého osudu, kdy potkává spoustu mystických stvoření, se může spolehnout na losa Bleska (Blitzen) a věrného myšího parťáka.

Teta Ruth, kterou hraje legendární Maggie Smith, na začátku traileru vypráví: „Možná tomu těžko uvěříte, ale v dávných časech žádné Vánoce neexistovaly. A pak se jednoho dne přihodilo něco, co rozzářilo zimu.“

Chlapec, kterému říkají Vánoce vychází ze stejnojmenné dětské knihy z roku 2015 od spisovatele Matta Haiga, kterou ilustroval Chris Mould.

Roztomilý a zábavný příběh, v němž rychle zjistíte, že nic není nemožné, bude na Netflixu dostupný už od 24. listopadu.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.