Muž musí kvůli lepší práci předstírat, že je svobodný. Manželku navíc nechal v jiném městě

Eva Lenská
Foto: Netflix

Indové oslavili podzimní festival Diwali i novým snímkem na Netflixu. Tentokrát budeme sledovat, jak si manželé Meenakshi a Sundareshwar udrží funkční manželství, ačkoli musí žít odděleně.

Myslíte, že manželství na dálku může mít nějakou šanci? Třeba vám na tuto otázku odpoví indický snímek Minakši Sundarešvara (Meenakshi Sundareshwar), který režíroval Vivek Soni.

Mladý pár, Meenakshi a Sundareshwar, uzavře domluvený sňatek, protože jejich křestní jména společně tvoří název slavného chrámu ve městě Madurai, což může znamenat štěstí.

Když se v Bengalúru objeví pracovní příležitost určená výhradně pro svobodné muže, musí Sundareshwar opustit rodné město i svou ženu a předstírat, že není ženatý. Novomanželé, kteří se sotva znají, se potýkají se zkouškami, útrapami a nejistotami vztahu na dálku.

Ačkoli manželé musí řešit nespočet problémů, film nepostrádá vtip a dostatečnou dávku romantiky. Hlavní role ztvárnili Sanya Malhotra a Abhimanyu Dassani. Snímek vznikl pod hlavičkou společnosti Dharmatic Entertainment a trvá 140 minut.

Spolu s indickým párem můžete na Netflixu zachraňovat manželství od 5. listopadu.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.