Milostná past: Natalie se vydala za mužem ze seznamovací aplikace. Čekal na ni ale někdo úplně jiný

Foto: Bettina Strauss/Netflix

Natalie je velkou romantičkou, která má ale pořádnou smůlu v lásce. Štěstí se tedy rozhodne hledat na seznamce. Když se zdá, že jí konečně někdo padl do oka, vydá se za ním. Vše je ale nakonec jinak, než se zdálo. Film Milostná past (Love Hard) je jednou z vánočních novinek Netflixu.

Novinářka z LA jménem Natalie (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo úplně jiný – Tagův kamarád z dětství Josh, který měl do teď v lásce stejnou smůlu, jako ona. Přesně tak Netflix popisuje svůj nový film Milostná past, v kterém si hlavní role zahráli Nina Dobrev, Darren Barnet a Jimmy O. Yang.

Podle producentky Mary Violy byl příběh inspirován tím, co obvykle vídáme na seznamovacích aplikacích – falešnými profily. A také strachem z prvního rande. Představte si, že si píšete s někým, kdo vás upoutal svým vzhledem i charakterem, ale na rande dorazí někdo úplně jiný.

Foto: Bettina Strauss/Netflix

A jaké zkušenosti s randěním má herečka Nina Dobrev? Naštěstí jen ty dobré. Online se totiž prý nikdy neseznamovala. Pozradila ale, jaké bylo nejlepší rande jejího života. „Moje nejlepší rande bylo velké překvapení. Na první výročí si chtěl přítel znovu zopakovat naše první rande. Vzal mě do stejné korejské BBQ restaurace jako tehdy a pak do baru, kam jsme tehdy šli. Bohužel bar byl tu noc zavřený, ale on navrhl, abychom se pokusili proklouznout dovnitř. Když jsem otevřela dveře, všude byly svíčky a květiny a hrála naše píseň. Pronajal bar jen pro nás dva. Jedli jsme dort a pili koktejly a hodiny jsme spolu tančili. Bylo to super romantické,“ vyprávěla Netlixu.

Foto: Bettina Strauss/Netflix

Také poradila, jak se během prvního rande chovat. Nervozita totiž většinou převládá. „Buďte bez obav sami sebou. Protože pokud nabudete, nakonec to ten druhý zjistí,“ zdůrazňuje.

Film Milostná past si na Netflixu můžete pustit od 5. listopadu 2021.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.