Paulová, Bočanová a Vejmělková chystají pro nevěrné manžely peklo na zemi. Hrdinky filmu Ženská pomsta neznají slitování

Eva Lenská
Foto: Bohemia MP/Lenka Hatašová

Jak to dopadne, když Češi a Slováci natočí komedii, která dějem připomíná americký snímek Klub odložených žen s Diane Keaton a Goldie Hawn? Díky Netflixu se na to můžete podívat. 

Tři ženy zralého věku, které hrají Jana Paulová, Mahulena Bočanová a Eva Vejmělková se poznají na skupinové terapii. Přesto, že je každá jiná a mají i rozdílná povolání, jednu věc mají stejnou. Terapii podstupují kvůli sobeckým a nevěrným manželům, kterým obětovaly své mládí.

Tyto tři dámy však nehází flintu do žita a nehodlají si věčně hrát na oběti. Společně se rozhodnou pro krutou pomstu. Pěkně svým záletnickým manžílkům opepří život!

Foto: Bohemia MP

Jak se snímek, který režíroval Dušan Rapoš (Fontána pre Zuzanu), jenž se svou manželkou Evou Vejmělkovou napsal i scénář, povedl? Podle hodnocení na ČSFD (35%) a recenzí kritiků, to není žádná sláva. Škoda, protože obsazení není vůbec špatné.

Nevěrné manžely ztvárnili Miroslav Etzler, Robert Jašków a Petr Rychlý. Ve filmu si zahrála i zpěvačka Helena Vondráčková, která nazpívala stejnojmennou titulní píseň. O hudbu se postaral česko-polský hudební producent Lešek Wronka.

Foto: Bohemia MP

Některé scény se měly natáčet u moře. V Tunisu nebo v Turecku. Bohužel to kvůli pandemii covidu-19 nebylo možné, tak se štáb i herci přesunuli do Čeladné v Beskydech.

Jak už bylo řečeno, tato hořkosladká komedie o ženské pomstě ničím nevyniká, nicméně každý máme jiný vkus. Nápad není originální, ale pořád můžete dát 88 minutovému snímku šanci. Od 1. listopadu ho najdete na Netflixu.

Zdroj: moravskoslezský deník

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.