Je jenom moje: Když se láska změní v noční můru a zůstává jen nebezpečná hra na kočku a myš

Eva Lenská
Foto: MarVista Entertainment

Na Netflix míří i mrazivý thriller Je jenom moje z roku 2019. Spolu s nezkušenou dívkou budeme prchat před vlkem v rouše beránčím. Kdo by si pomyslel, že zamilovaný policista má i jinou, krutou stránku!

Thriller Je jen moje (Only Mine) vznikl v roce 2019 a nyní míří na Netflix. Natočil jej režisér Michael Civille podle scénáře Matta Younga. Snímek má 87 minut a celý se natáčel v Los Angeles. Proslýchá se, že na motivy skutečného příběhu.

Na co se může divák, který má rád napětí a nebezpečnou hru na kočku a myš, těšit? Julie (Amber Midthunder) sní o tom, že se dostane na vysokou školu a v jejím životě se objeví i něco lepšího, než je práce servírky v malém městě. Když do místního policejního sboru nastoupí nový policista David (Brett Zimmerman), je okouzlena jeho šarmem. Zpočátku bere vztah jen jako nevinné rozptýlení před tím, než se dostane na školu, ale pak se všechno změní.

David však bere jejich vztah mnohem vážněji. Jeho chování je stále nevyzpytatelnější a Julii nakonec nezbývá než se obrátit na policii, ale bezvýsledně. Zatímco se David mění ze starostlivého přítele v panovačného manipulátora a nebezpečného stalkera, Julie se ocitá ve smrtící pasti, ze které je těžké uniknout.

Jak tato nebezpečná a nevyzpytatelná hra na kočku a myš dopadne? Na to se můžete podívat na Netflixu 15. října.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.