Koktejl romantiky: Indická antologie Nevyřčené příběhy vás provede hned třemi klikatými cestami touhy a lásky

Eva Lenská
Foto: Netflix

Bez lásky se žije těžko. Ať už v Bombaji nebo kdekoli jinde. O lásce vypráví i film Nevyřčené příběhy složený ze tří příběhů a natočený třemi režiséry. Pokud máte rádi romantiku, dejte této indické novince na Netflixu šanci.

Fanouškům romantických indických filmů Netflix přináší snímek s názvem Nevyřčené příběhy (Ankahi Kahaniya). Film je složený ze tří příběhů, které režírovali uznávaní bollywoodští režiséři – Ashwiny Iyer Tiwari, Abhishek Chaubey a Saket Chaudhary.

Foto: Gorkey Patwal/Netflix

Ashwiny Iyer Tiwari, známá svými poutavými a podmanivými příběhy, přinese divákům příběh lásky, který stírá hranice mezi realitou a fantazií. Abhishek Chaubey představí dva mladé lidi, kteří hledají lásku v kleci velkoměsta v 80. letech. Saket Chaudhary zůstává tajemný a slibuje pouze notnou dávku romantiky. Jeden z příběhů bude navíc unikátní tím, že jeho hrdina se zamiluje do figuríny.

Nekonvenčním postavám, které hledají pravou lásku, vdechli život všestranní indičtí herci Abhishek Banarjee, Zoya Hussain, Kunal Kapoor, Nikhil Dwivedi, Palomi, Rinku Rajguru a Delzad Hiwale.

Chcete-li díky Nevyřčeným příbehům poznat různé odstíny lásky, pusťte si snímek v pátek 17. září na Netflixu.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.