Robert Downey Jr. se měl objevit v hitu Deadpool & Wolverine. Jeho scéna ve filmu nakonec zůstala i bez něj

Foto: Marvel Studios

Marvel na Comic Conu nedávno oznámil, že se s novými Avengers vrátí také Robert DOwney Jr., který dříve zazářil v roli Iron Mana, ovšem tentokrát jako záporák Doctor Doom. Původně se však měl objevit už v letošním megahitu Deadpool & Wolverine.

Ve filmu Deadpool & Wolverine s Ryanem Reynoldsem a Hugh Jackmanem v hlavních rolích se objevila i spousta dalších superhrdinů z minulých filmů. V řadě cameií by tak nebylo vůbec asi zvláštní, kdyby film obsahoval i nějakou scénu s Robertem Downey Jr. jako Irona Manem, třeba z jiného vesmíru.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: MARVEL PLÁNUJE RESTART X-MENŮ. BUDOUCNOST DEADPOOLA A WOLVERINA JE VŠAK NEJISTÁ. VŠICHNI ALE CHCEME VĚDĚT, PROČ THOR BREČEL

To se sice nestalo, ale plán byl původně opravdu takový, že Deadpool & Wolverine přivedou zpět Tonyho Starka, alespoň na chvíli. „Existuje scénář. Máme Downeyho předlohu,“ potvrzuje pro The Hollywood Reporter spoluautor scénáře Paul Wernick scénu, jejíž verzi mohou diváci v hotovém filmu vidět, avšak nakonec bez Downeyho. Ve scéně, kterou diváci vidí v kinech, cestuje Ryan Reynolds jako Wade Wilson v roce 2018 do Avengers Tower, aby se setkal s Happym Hoganem. Wade ho prosí, že se chce připojit k Avengers, a ptá se, zda se k nim Stark připojí na rozhovor, než ho Happy nakonec odmítne.

V původním návrhu této scény se však po boku Happyho objevil i Tony Stark. Ovšem počítalo se s tím, že může Downey cameo odmítnout, nebo to zatrhne Marvel. Takže se scéna dala vytvořit i bez něj, pouze s Happym, jak ji můžeme vidět v kinech. Nakonec byl důvod Downeyho neúčasti ve filmu Deadpool & Wolverine ale úplně jiný. Vrací se totiž do Marvelu jako „jiná“ postava – Doctor Doom.

TAKÉ ČTĚTE: IRON MAN JE DOCTOR DOOM. NÁVRAT ROBERTA DOWNEYHO JR. DO MARVELU DÁVÁ VĚTŠÍ SMYSL, NEŽ SI MOŽNÁ MYSLÍTE

Deadpool & Wolverine
Foto: Marvel

Zdroj: The Hollywood Reporter

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.