Jason Momoa se bude mstít za smrt své ženy ve filmu Sweet Girl. Už 20. srpna

Foto: Clay Enos / Netflix

Jason Momoa bude už v srpnu debutovat ve filmu Netflix Originals. Těšit se na něj můžeme v připravovaném akčním thrilleru Sweet Girl, který režíruje Brian Andrew Mendoza.

Příběh vypráví o vdovci Rayi Cooperovi (Jason Momoa), otci a manželovi oddanému své rodině. Později ale jeho žena (Adria Arjona) umírá na rakovinu a zoufalý Ray přísahá, že dostane před soud ty, kteří jsou za její smrt zodpovědní.

Viní farmaceutickou společnost Big Pharma, jež stáhla lék, který měla jeho žena začít brát, jedinou naději na uzdravení. Zájmem této firmy bylo zvýšení ceny produktů v rámci konkurenčního boje. Ray se rozhodne pátrat po pravdě a odhalit neetické praktiky, které společnosti rozhodně nejsou cizí. Za nitky ale tahají vysoce postavení a mocní lidé, schopní prakticky čehokoliv.

Jak už to tak bývá, vše se trochu zkomplikuje. Ray je obviněn z vraždy a musí se dát na útěk. Během prokazování své neviny se také snaží chránit svou jedinou rodinu, dceru Rachel (Isabela Merced).

Do režisérského křesla usedl Brian Andrew Mendoza. Mezi další herce, kteří se v akčním dramatu objeví, patří Justin Bartha, Amy Brenneman a Manuel Garcia-Rulfo. Na Netflixu se na Jasona Momou ve Sweet Girl můžete podívat už od 20. srpna.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.