Bojové scény pro film Sázka na Srdce si vybraly svou daň. Gal Gadot musela kvůli ošklivým zraněním snášet nepříjemné pohledy lidí

Eva Lenská
Foto: Netflix

Jsou herci a herečky, kteří si přímo libují v akčních scénách. Ani izraelská Wonder Woman Gal Gadot se jim nebrání, nicméně kvůli natáčení thrilleru Rachel Stoneová: Sázka na Srdce (Heart of Stone) čelila nečekaným a zvídavým pohledům přihlížejících. Pouhá procházka s dětmi jí přinesla nemilou pozornost. A vůbec tu nešlo o popularitu.

Gal Gadot nedávno prozradila, že natáčení intenzivních bojových scén pro akční thriller Rachel Stoneová: Sázka na Srdce si vybralo krutou daň. Následně popsala bolestivá zranění, která utržila během náročného tréninku.

Přiznala, že si poškodila čtyři ploténky v zádech, ale to nebylo vše. Její pohmožděné tělo totiž až nemístně přitahovalo pohledy lidí. „Měla jsem na těle spoustu modřin. Vzpomínám si, jak jsem se jednou v neděli procházela s dcerami v londýnském parku a někdo se na mě divně díval,“ vysvětlila.

ČTĚTE TAKÉ: Producenti seriálu Cizinka do scény přidali záběr na Jamieho přirození. Sam Heughan kvůli tomu najal koordinátorku intimity

Foto: Robert Viglasky/Netflix

V rozhovoru pro deník The Sun odhalila další podrobnosti. „Měla jsem na sobě letní šaty a vůbec jsem si nevšimla, že mám úplně pohmožděné nohy a záda,“ řekla a dodala, že její zranění vzbudila nežádoucí pozornost lidí. Dívali se na ni, jakoby s ní bylo něco špatně. Někteří možná v duchu pomýšleli na domácí násilí. Nicméně, něco takového v tomto případě rozhodně nehrozí.

Herečka je jen příliš zapálená do své práce. Navzdory potížím zdůraznila, že modřiny a čtyři poškozené ploténky jsou prostě jen rizikem povolání, které vyplývá z fyzicky náročných rolí, které přijímá. Prozradila také, že má dvě vyhřezlé ploténky v krční páteři a pak doplnila, že boj a rvačky jsou dvě věci, které ji na natáčení filmů nejvíc baví. A že to má nepříjemné následky? Tak to už je věc druhá.

Zdroj: Metro, The Sun

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.