Nejlepší akční nářez posledních let je konečně ke zhlédnutí na Netflixu

Foto: Mission: Impossible - Fallout (2018)

Jedna z nejoblíbenějších akčních filmových sérií se zase konečně online. Špionážní filmy Mission: Impossible s Tome Cruisem jako agentem Ethanem Huntem v hlavní roli patří ke klasice. A nyní jsou tři z těchto filmů opět dostupné na Netflixu.

Série Mission: Impossible má už šest dílů a nestárnoucí Tom Cruis v nich stále předvádí neuvěřitelné kousky. Už 13. července do kin dorazí sedmý film Mission: Impossible Odplata – První část a než tento čas nastane, můžete si zkrátit čekání u dalších dílů.

Aktuálně Netflix vrátil do své sbírky tři předchozí díly, na jejichž dějovou linku bude právě nový film navazovat. Do své nabídky s českými titulky zařadil Mission: Impossible – Fallout (2018), Mission: Impossible – Národ grázlů (2015) a Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011).

Foto: Paramount Pictures

Mission: Impossible – Fallout

Na začátku tohoto příběhu Ethan Hunt čelí úplně nové situaci. Něco se pokazilo, past nesklapla a vinou jeho selhání se ocitnou ve smrtelném ohrožení vybraná světová velkoměsta. Ethan je přesvědčen, že pouze on se svým týmem dokáže tragickou chybu napravit. Je však sám, kdo si to myslí. Když se Ethan ujme své původní mise, začne CIA zpochybňovat jeho loajalitu a jeho motivy.

V tomto díle si mimo Cruise zahráli Henry Cavill, Simon Pegg, Rebecca Ferguson nebo Ving Rhames.

Mission: Impossible – Národ grázlů

Státním úředníkům se poněkud zajídají neortodoxní pracovní metody tajné vládní služby IMF (Impossible Mission Force), proto ji rozpustí a jejího šéfa Ethana Hunta chtějí hnát k zodpovědnosti. Mezitím se začíná o slovo hlásit Syndikát, jehož členy jsou zběhlí tajní agenti. Jejím cílem je prostřednictvím řízených teroristických útoků zavést trochu jiný světový pořádek. Ačkoliv Hunt nemá pro akci proti Syndikátu oficiální pověření, shromáždí své zkušené parťáky a pokusí se tyto profesionální teroristy zastavit.

Dalších rolí se ujal Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Fergusson nebo Jeremy Renner.

Mission: Impossible – Ghost Protocol

Bombový útok v Kremlu vrhne na Ethanův tým podezření z mezinárodního terorismu. Prezident následkem toho vyhlásil tzv. Ghost Protocol a obvinil je spiknutí s cílem rozpoutat jadernou válku. Ve snaze očistit jméno sebe a svého týmu se Ethan rozhodne sestavit nový tým, aby za využití všech kouzel moderní technologie, která mají v zásobě, odhalili pravdu. Tentokrát jsou v tom ale sami a pokud budou zajati, celý svět se ocitne v děsivé noční můře, z níž se nelze probudit.

Dále hrají Tom Cruise, Paula Patton, Simon Pegg, Jeremy Renner nebo Michael Nyqvist.

Zdroje: Wikipedia, ČSFD, CinemArt, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.