Na Netflix míří další interaktivní film. Diváci mohou rozhodnout, jak bude jeho příběh vypadat

Michaela Pašková
Foto: Netflix

V novém animovaném interaktivním komediálním dobrodružství Ztratili jsme páníčka (We Lost Our Human) si budete moci vybrat, zda chcete být hyperaktivním psem anebo do sebe zahleděným kocourem. Na Netflix tato novinka vstoupí už tento měsíc.

V poslední době se Netflix zaměřil na vydávání interaktivní tvorby, prostřednictvím které si můžeme vybrat, jak bude celý příběh vypadat. Tento měsíc získáme možnost zapojit se do dění v interaktivním dobrodružství nazvaném Ztratili jsme páníčka. Formátově bude podobné předchozí interaktivní tvorbě Netflixu, vše se tedy soustředí na hlavní dějovou linii, kterou budeme kontrolovat my.

V interaktivním pořadu budeme moci prožít příběh buď z pohledu sebestředného kocoura nebo hyperaktivního psa. Ti se jednoho dne vzbudí a zjistí, že jejich milovaný majitel zmizel. Brzy zjistí, že situace je ještě mnohem závažnější, protože k nalezení není ani nikdo jiný. Všichni lidé ze Země jednoduše zmizeli, byli vymazáni.

V zoufalé snaze svého majitele najít se domácí mazlíčci vydávají na dobrodružnou výpravu, v průběhu které jsou vtaženi do vesmíru a objevují podivuhodné světy, bizarní tvory a všeobecný chaos. Nakonec si Půd a Šunka uvědomí, že každé jejich rozhodnutí může mít nedozírné následky. Cesta za jejich člověkem nebude vůbec jednoduchá a rozhodně ne obyčejná. S naší pomocí ale mohou zachránit svého majitele zachrání, a dokonce možná i celý vesmír.

Ztratili jsme páníčka kombinuje to nejlepší z animace, komedie a interaktivity a rozšiřuje možnosti vyprávění příběhů. Příběh nemá žádné věkové doporučení, pobaví se děti i dospělí. Tvůrci Ztratili jsme páníčka jsou Rikke Asbjoern a Chris Garbutt, podepsaní i pod seriálem Pinky Malinky.

Interaktivní pořad Ztratili jsme páníčka bude na Netflixu už 21. března. V nabídce bude původní znění s českými titulky nebo český dabing.


Zdroje: Netflix, COLLIDER, VODZILLA.CO

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.