Pěkně daleko: Na Netflix míří německá romantická komedie ve stylu Rosamunde Pilcher

Eva Lenská
Foto: Netflix

Už za pár dnů se na Netflixu objeví německá romantická komedie Pěkně daleko (Faraway) s Naomi Krauss v hlavní roli. Kdo má rád romantiku ve stylu Rosamunde Pilcher a Danielle Steel, určitě snímku nedá košem. Kromě toho budou potěšeni i milovníci přírody a hlavně Chorvatska.

Zeynep Altin (Naomi Krauss) je na konci svých sil. Je přepracovaná a deptá ji manžel, dcera i stárnoucí otec. Smrt matky a její pohřeb, který málem skončí totální katastrofou, je pro ni poslední kapkou. Opouští tedy Mnichov a prchá na jeden ostrůvek v Chorvatsku. V domě, který jí matka před lety tajně koupila a darovala v závěti, doufá, že najde klid, svobodu a sama sebe. Jen kdyby bývalý majitel Josip, ostrovan skrz naskrz, stále nežil na stejném pozemku… Nicméně, pořád je tu stále šance na novou lásku.

Snímek o délce 108 minut produkovala Viola Jäger. O režii se postarala Vanessa Jopp a o scénář scenáristka Jane Ainscough. Pěkně daleko je vlastně takovým ženským filmem, protože i kameramankou byla žena, a to Eva Katharina Bühler.

Kromě Naomi Krauss si ve filmu zahráli i Goran Bogdan, Adnan Maral, Bahar Balci, Artjom Gilz a Davor Tomic.

Na Netflixu bude tato německá romantická komedie k vidění 8. března. I s českým dabingem.

Zdroj: what’s on netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.