Chtěli byste díky první puse vědět, zda má vztah cenu? Javiér to ví od svých 16. Má to však háček

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Zbožňujete romantické komedie, které jsou okořeněné špetkou fantasy? V nabídce Netflixu brzo nalezneme španělský film Láska na první polibek (Eres Tú / Love at First Kiss), pod kterým je podepsaná slavná španělská režisérka.

Láska na první polibek sleduje příběh Javiera, který v šestnácti letech poprvé políbil dívku a zjistil, že má jasnovidecký dar. Díky jediné puse je schopen předvídat budoucnost vztahu dřív, než ho vůbec prožije. Tento dar, který by mu možná mnozí záviděli, se však spíše stává noční můrou. V mládí ani dospělosti neměl Javier žádný vážný vztah. Vše raději utne dřív, než se věci začnou kazit.

Jak už to tak v romantických komediích bývá, všechno se změní jedné noci, kdy políbí nádhernou ženu a zjistí, že by mohl mít nejenom manželku, tři děti, ale prožít skutečně šťastné manželství. Má to ale jeden háček. Lucía je přítelkyní jeho nejlepšího kamaráda (Gorka Otxoa).

Včele filmu bude stát Álvaro Cervantes a Silvia Alonso. S hercem bychom na Netflixu nalezli hned několik filmových a seriálových kousků, a to například Adú, Asi se zblázním (Crazy about her), Čím víc, tím líp (More the Merrier) a Čas, který ti věnuji (The Times It Takes). Na herecké dovednosti herečky se zase můžeme podívat ve válečném seriálu z roku 2017, Maroko: Láska za válečných časů (Morocco: Love in Times of War).

Za romantickou komedií Láska na první polibek stojí španělská režisérka Alauda Ruiz de Azúa, která za svou působivou kariéru sesbírala 20 ocenění a 18 nominací. Není to však poprvé, co se Netflix spojil s prestižním režisérem nebo režisérkou ze Španělska. Na platformě nalezneme několik filmů režiséra Pedra Almodorova a pro katastrofické drama Společnost sněhu (Society of the Snow) Netflix zase podepsal smlouvu s J. A. Bayonem.

Láska na první polibek vstoupí na Netflix už 3. března.

Zdroje: Netflix, IMDb, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.